Domáca pizza

CESTO • 500 ml vlažnej vody • 2 malé lyžičky sušeného droždia • 1 malá lyžička medu • 800 g hladkej múky • 1 malá lyžička soli • 1 polievková lyžica olivového oleja • 1 strúčik cesnaku • štipka mletej rasce Cesto necháme v chladničke 24 hodín. NA CESTO PRIDÁME • domáci kečup alebo paradajkový pretlak • bylinky na pizzu • kukuricu • šunku • syr Added by: jamp Tags: ,pizza,recept,jamp,ikitka,recept na pizzu, Date: 2023-07-12

projít na článek

Ide leto, naučte sa pripravovať chladnú pochúťku

Počas leta nás čakajú horúce letné dni, ktoré strávite či už na záhrade vášho domu, alebo niekde pri vode. K horúcim letným dňom bezpochyby patrí aj zmrzlina, preto ak by ste si ju chceli vychutnať v pohodlí vášho domova, určite vás očarí domaca vanilkova

projít na článek

TRIK Vodnatá pizza z čerstvé mozzarely? Řešení je jednoduché

Mozzarella je jednou ze základních surovin pro přípravu Neapolské pizzy. Pokud jste již někdy pekli pizzu a přidávali na ni čerstvou mozzarellu, která je uchovávána v sáčku s nálevem, pak zbystřete. Takováto mozzarella pouští hodně vody a vodnatá pizza je

projít na článek

Základy pečení pizzy v peci na dřevo Rozdělání ohněPREMIUM

Pizza pec  na dřevo z našeho e-booku nebo z našeho blogu je klíčová k pečení Neapolské pizzy. Pokud nechcete trávit čas tvořením své vlastní pizza pece na dřevo, poté je řešením si pec pořídit, a v případě Pece na pizzu značky Ooni rozhodně neuděláte chyb

projít na článek

Mazácký košt

Dne 14.1.2023 proběhl v pivovaru košt až 18 druhů piv v rámci oslav 12 let od založení pivovaru. K pivu bylo možné zakousnout dobroty z grilu, pravou neapolskou pizzu od Pizza dal Cortile či něco sladkého z Kyjovské pražírny.

projít na článek

Dělá Vám problém roztažení těsta? Tato technologie to zvládne za Vás během sekundy

Většina z těch, kdo začíná s Neapolským typem pizzy, má problémy s roztažením těsta. Těsto se lepí, není rovnoměrně roztažené, často je potrhané. Zefektivňování procesů se prolíná celým světem a u přípravy pizzy tomu není jinak. V dnešním článku si ukážem

projít na článek