Pizza kniha - Italská pizza od začátku do konce - Pizzaguru

Chcete umět výbornou pizzu u Vás doma po které se jen zapráší? Pizza kniha od Pizzaguru Vám pomůže! Dnes zvýhodněná cena

projít na web

Kalkulačka na pizzu, s kterou znáte gramáže surovin raz dvaPREMIUM

Už dlouhou dobu máme v hlavě funkci na Pizzaguru, která by Vám umožnila vidět ihned gramáže na pizzu a sama se přepočítávala. Dnes je ten den, kdy tuto funkci přidáváme na Pizzaguru.cz a věříme, že Vám pomůže se rychle zorientovat v gramážích podle toho,

projít na článek

V New Yorku chtějí zakázat pece na dřevo. Ptáte se proč? Prý Enviroment.

Neapolská pizza připravovaná v peci na dřevo je královna všech pizz. Tento typ pizzy přitahuje po světě miliony lidí. Důvod? Nezaměnitelná chuť Neapolské pizzy z pece na dřevo. Vysoká teplota v peci, jemně semtam připálené okraje, pizza hotová do 90 sekun

projít na článek

Příběh Pizza Hut jak vznikla značka, která je známá po celém světe?

Historie Pizza Hut sahá až do roku 1958. Není proto pochyb, že tato značka Pizzerií po celém světě učarovala spoustu lidí, zejména v Americe. I když se nejedná o Neapolský typ pizzy, příběh značky je zajímavý a ukazuje, jak se nad pizzou dá uvažovat i jin

projít na článek

Dělá Vám problém roztažení těsta? Tato technologie to zvládne za Vás během sekundy

Většina z těch, kdo začíná s Neapolským typem pizzy, má problémy s roztažením těsta. Těsto se lepí, není rovnoměrně roztažené, často je potrhané. Zefektivňování procesů se prolíná celým světem a u přípravy pizzy tomu není jinak. V dnešním článku si ukážem

projít na článek

TRIK Vodnatá pizza z čerstvé mozzarely? Řešení je jednoduché

Mozzarella je jednou ze základních surovin pro přípravu Neapolské pizzy. Pokud jste již někdy pekli pizzu a přidávali na ni čerstvou mozzarellu, která je uchovávána v sáčku s nálevem, pak zbystřete. Takováto mozzarella pouští hodně vody a vodnatá pizza je

projít na článek

Základy pečení pizzy v peci na dřevo Rozdělání ohněPREMIUM

Pizza pec  na dřevo z našeho e-booku nebo z našeho blogu je klíčová k pečení Neapolské pizzy. Pokud nechcete trávit čas tvořením své vlastní pizza pece na dřevo, poté je řešením si pec pořídit, a v případě Pece na pizzu značky Ooni rozhodně neuděláte chyb

projít na článek

Limoncello drinky 3 letní drinky, které stojí za to v létě zkusit

Počasí nám tento rok přeje, teploty dosahují dalších maxim a prázdniny jsou v plném proudu. Přesně to je ta správná doba zkusit osvěžující Limoncello drinky. V dnešním článku se dozvíte tři, s kterými neuděláte rozhodně v těchto vedrech chybu. Co je Limon

projít na článek

Léto a Italské Gelato zmrzlina, která neomrzí

Léto je opět v plném proudu, teploty dennodenně stoupají k novým rekordům. To je zkrátka ten pravý čas na to, udělat si doma pravé Italské Gelato. Za mě nejlepší zmrzlina, kterou jsem kdy mohl zkusit. Gelato není jen prostě zmrzlina, je to umění stejně ta

projít na článek

Jak vybrat kvalitní olivový olej?

Olivový olej je velmi známý pro své vynikající vlastnosti pro zdraví. Při výběru takového oleje je nicméně důležité dbát na několik zásad, které zaručí kvalitu olivového oleje. V tomto článku se podíváme na několik klíčových faktorů, které Vám pomůžou roz

projít na článek

Pane Di Pompei chléb starý přes 2000 let

Všichni známe Pompeje, římské město na svazích Vesuvu, které v roce 79 n. l. zcela zatopila láva. Z jeho vykopávek jsou každý den vykopávány nové pozůstatky a fragmenty starověké civilizace Římské říše. Mezi jejími pozůstatky pohřbenými popelem a pemzou b

projít na článek