Už dlouhou dobu máme v hlavě funkci na Pizzaguru, která by Vám umožnila vidět ihned gramáže na pizzu a sama se přepočítávala. Dnes je ten den, kdy tuto funkci přidáváme na Pizzaguru.cz a věříme, že Vám pomůže se rychle zorientovat v gramážích podle toho, kolik máte připravené mouky. Věříme, že Vám tato funkce pomůže a budete ji využívat. Pokud byste měli nějaké další připomínky či nápady, jak tuto funkci zlepšit rozhodně nám dejte vědět do komentářů. The post Kalkulačka na pizzu, s kterou znáte gramáže surovin raz dva<span class= badge-status style= background:#d6b63e >PREMIUM</span> appeared first on Pizzaguru.
Termín pro daňové přiznání, je letos až na začátku dubna (úterý 2. 4. 2024). Ten, kdo je moderní (nebo pro koho je to povinné, což platí pro všechny OSVČ) a řeší daně přes internet, má čas až do začátku května (čtvrtek 2. 5. 2024). Správné vyplnění daňové
projít na článekCESTO • 500 ml vlažnej vody • 2 malé lyžičky sušeného droždia • 1 malá lyžička medu • 800 g hladkej múky • 1 malá lyžička soli • 1 polievková lyžica olivového oleja • 1 strúčik cesnaku • štipka mletej rasce Cesto necháme v chladničke 24 hodín
projít na článekZnáte společenství Devíti moudrých, chcete vědět, proč se červenal kámen, znáte Zeleného keltského muže?
projít na článekPizza pec na dřevo z našeho e-booku nebo z našeho blogu je klíčová k pečení Neapolské pizzy. Pokud nechcete trávit čas tvořením své vlastní pizza pece na dřevo, poté je řešením si pec pořídit, a v případě Pece na pizzu značky Ooni rozhodně neuděláte chyb
projít na článekMozzarella je jednou ze základních surovin pro přípravu Neapolské pizzy. Pokud jste již někdy pekli pizzu a přidávali na ni čerstvou mozzarellu, která je uchovávána v sáčku s nálevem, pak zbystřete. Takováto mozzarella pouští hodně vody a vodnatá pizza je
projít na článek