Doporučení pro kukuřici

Postupně bude přicházet vhodná doba pro aplikaci mimokořenové výživy v kukuřici. Jakousi hranicí je vyvinutý 4.list aideální je pak výška porostu 20-30 cm. Aplikace jsou pak možné ipozději až do insekticidního ošetření proti zavíječi. V nabídce máme hned několik produktů vhodných pro kukuřici. Základem je dodávka zinku jednosložkově nebo v kombinovaných produktech společně například s fosforem. Naše řešení: ZEASTIM 2,0 l/ha []

projít na článek

Jarní obiloviny

Vzhledem ktomu, že první výsevy jarního ječmene začínají odnožovat, dovolíme si jednoduché doporučení pro podporu zakořenění aodnožování jarních obilovin (ječmen, oves,..). Naše doporučení: AUCYT START 2,0 l/ha + CCC 0,4-0,5 l/ha (vmožné kombinaci můžete

projít na článek

Doporučení kaplikacím vmáku

Ozimý mák je pochladném období videální fázi pro aplikaci potřebných mikroelementů (zinek, bór), regeneraci listovou dodávkou dusíku isíry aaplikaci ověřených stimulátorů. Jarní mák bude ještě na své první aplikace listových hnojiv a stimulace chvíli čeka

projít na článek

Aktuální doporučení pro ozimy

Rádi bychom aktualizovali doporučení pro ozimy. Jaro se pro ozimé obiloviny a řepku vyvíjí velmi specificky aje třeba volit trochu nestandardní řešení. Pro všechny ozimy je společná malá kořenová aktivita ve studené půdě, nedostatek čislabé využití dodané

projít na článek

Jak jsem začal s kukuřicí – tortilly a nachos

Produkty z kukuřice mě zajímají už mnoho let, doteď jen jako konzumenta. Tím však nemám na mysli popcorn nebo bourbon, který je z větší části z kukuřice vyrobený taky. Jednou z mých oblíbených je mexická kuchyně, tortilly nebo třeba nachos. Tak jsem si je

projít na článek

Metodické doporučení pro pedagogy Co dělat když pro oblast psychické krize / duševního onemocnění u žáka

Milí pedagogové, Vánoce jsou pomalu za dveřmi a my pro Vás už dnes rozbalujeme velký dárek. Nadělujeme jej všem pedagogům, ale také sami sobě Co dělat když se ve škole potkáte se žákem, kterého trápí psychická krize nebo se potýká s počínajícím duševním o

projít na článek