Fleky žitné celozrnné

Bezvaječné těstoviny sušené. Kvalitní české těstoviny z celozrnné žitné mouky pro zpestření Vašeho jídelníčku. Vynikají vysokým obsahem vlákniny a dobře drží tvar. Vhodné jako příloha, do salátů i k zapékání. Složení: celozrnná žitná mouka může obsahovat stopy vajec Příprava: Těstoviny vaříme v osolené vodě s kapkou oleje (v poměru 100 g těstovin/ 1l vody) za občasného míchání 8-11 minut. Poté scedíme, případně prolijeme studenou vodou. Nerozmočí se a udrží tvar. Výživové údaje ve 100g výrobku: Energetická hodnota 1356kJ/324kcal Tuky 2,7g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,0g Sacharidy 68,7g - z toho cukry 1,0g Vláknina 13,3g Bílkoviny 14,0g Sůl 0,03g

  • Web: Úvod
  • Aktualizace: 22.2.2024
projít na článek

OVOCNÝ KOLÁČ

Tenhle koláč pečeme u nás doma už několik let. Našim dětem běžné „suché“ buchty alá bábovka nebo perník vlastně moc nechutnají. Prostě v dezertu vyžadují a očekávají ovoce. A tenhle patří k jejich oblíbeným. Tu lahodnou sladko-kyselou chuť dělá samozřej

projít na článek

LÍVANCE S POVIDLY A TVAROHEM

O víkendu většina z nás nemusí pospíchat do práce. Sobota a neděle se tak stávají časem, kdy se u snídaně může sejít celá rodina. Zároveň přípravě snídaně můžeme věnovat trochu delší dobu přípravy.Mezi snídaně, které si v týdnu nedopřáváme právě z důvodu

projít na článek

Vliv stravovacích návyků na zdraví vašich zubů: Co byste měli jíst a čemu se raději vyhnout

Správná výživa je klíčovým faktorem pro udržení zdravých zubů a dásní. To, co jíme, má přímý vliv na stav našeho ústního zdraví. Zatímco některé potraviny a nápoje mohou posilovat sklovinu a chránit zuby před kazem, jiné mohou být příčinou jejich poškozen

projít na článek

Využíváme nový typ omítky s technologií Double Dry

Společnost Ceresit přišla na trh s novinkou v podobě povrchových úprav u fasádních zateplovacích systémů představili nám nové omítky s technologií Double Dry. Jedná se o novou generaci silikonových a silikon-silikátových omítek, které mají vylepšené para

projít na článek

"Moje" vše o chlebu

Staré jak lidstvo samo, jsou svěže zelené obilné vlásky deroucí se z drsně surové hlíny. Celá tisíciletí ženou znovu a znovu živelnou silou svůj kód k přežití buněčnými cévami lodyh a hecují principy růstu a zrání až k plným zlatavým klasům, s odpovědnost

projít na článek