Focení rodin

Proč focení rodin? Když se řekne rodina, co se vám vybaví? Děti Nám se vybaví děti a jejich spontánnost, přirozenost, nefalšované emoce, bezprostřednost a opravdovost.  Dětský smích i slzy. Radost, která má schopnost smutek vystřídat během vteřiny a stejně tak rychle ho poslat do zapomnění napořád. Oči, které rozumí všemu na světě, aby se za minutu dívaly ze stejných důlků a nevěřícně žasly, co my dospělí myslíme tím, co říkáme. Rodiče Vybaví se nám rodiče, kteří by rádi své děti provázeli každodenním koloběhem. Vědí, co by svým dětem rádi předali, čemu je učili a před čím je varovali a chránili. Rodiče, kteří jsou plní ambicí svým dětem rozdávat jen radost, aby se opět přistihli v situaci, kterou řeší nepřiměřeně zvýšeným hlasem. (To je o nás, o vás bychom si to napsat nedovolili). A to se můžeme na čtyři dohody dívat pořád dokola :). Před a po Ale hlavně se nám vybaví chvíle, v kterých si uvědomujeme, že rozhodnutí mít děti, bylo to nej, přestože občas (často) vzpomínáme na tu pohodu, kterou s sebou nesl život, dokud jsme byli zodpovědní jen sami za sebe. Vybaví se nám to prázdno, když děti doma nejsou i ten skoro nesnesitelný mazec, když doma jsou a rozhodnou se nám to dát pocítit. A jsme vděčni za obojí, protože to prázdno nás učí vážit si toho fičáku. Co se jednou vybaví dětem? A co byste rádi vy, aby se jednou vybavilo při zaslechnutí slova rodina vašim dětem? Nám by “stačilo”, aby to byla snaha nás rodičů být jim nablízku, kdykoliv to potřebovaly. A proto fotíme to, co fotíme a proto věříme, že focení rodin má smysl. Víme, že ne každý (tatínek :)) si ho užívá a víme, že se ta cca hodinka může zdát jako ztracený čas. Ale... …bude to ztracený čas i pro vaše děti, až budou jednou nad fotkami sedět u skleničky vína? Termín svého rodinného focení si můžete rezervovat zde 4 / 5 ( 4 votes ) The post Focení rodin appeared first on Lupefoto.

projít na článek

JARNÍ FOCENÍ V PARKU

Jarní focení v parku Krásné jarní (i když trošku deštivé) dny Příští pátek 21.4. jsem si pro Vás připravila JARNÍ FOCENÍ v OLOMOUCKÉM PARKU, má být sluníčko a teplo Těším se na vás Celý článek JARNÍ FOCENÍ V PARKU si můžete přečíst na BABYATELIER.

projít na článek

Focení v přírodě

Milé maminky a tatínkové, příroda ožívá, všude bude zanedlouho spousta barev a vůní, tak přivítejte jaro stylově focení v exteriéru :-) Celý článek Focení v přírodě si můžete přečíst na BABYATELIER.

projít na článek

Ještě jsou volné termínky na vánoční focení

I v OLOMOUCI i v BRNĚ mám ještě volné termínky na vánoční focení s dodáním fotek do Vánoc :-) Celý článek Ještě jsou volné termínky na vánoční focení si můžete přečíst na BABYATELIER.

projít na článek

Vánoce 2020 fotím do 20.12. s dodáním fotek do Vánoc :)

Tento rok byla náročnější situace i pro fotografování a proto jsem tu pro Vás v ateliéru v Olomouci skoro až to Vánoc :) Máte na výběr: Vyfocení do 16.12. fotografie budete mít vyvolané do 22.12. Vyfocení do 20.12. fotografie budete mít ELEKTRONICKY do

projít na článek

1. NAROZENINY

Dá se narozeninové focení nafotit vkusně? Přesně to je otázka, kterou jsme si položili, než jsme se rozhodli narozeninové focení dětí v ateliéru realizovat. Realizovali jsme už několik focení k výročí narození dětí, ale většinou v exteriéru.

projít na článek