Ford se vrací do Formule 1! Stává se technickým partnerem ORACLE RED BULL RACING od sezóny 2026.

Red Bull Powertrains a Ford spojí své síly pří vývoji hybridní pohonné jednotky nové generace, která bude poprvé použita týmy Oracle Red Bull Racing a Scuderia AlphaTauri v sezoně 2026. Ford se vrací do Formule 1, protože FIA a F1 prohlubují své zaměření na udržitelné závodění a pokročilé hybridní technologie, a zároveň přináší pozitivní změny do všech míst, kde závody probíhají. Ford poskytne své odborné znalosti v oblastech, jako je technologie bateriových článků a elektromotorů, jakož i software pro řízení pohonných jednotek a analytika.

projít na článek

FORD TRUCKS

Začátek letošního roku nám přinesl novou a významnou spolupráci se společností F TRUCKS a.s. Stali jsme se autorizovaným servisním partnerem pro nákladní vozidla FORD TRUCKS. K podpisu smlouvy došlo 25. ledna 2024. Věříme, že nám toto partnerství otev

projít na článek

Vítej zpátky! Do brankoviště Dukly se vrací Maksim Zhukov

Daniel Lhotský - Dukla hlásí velký návrat do brankoviště! Vedle Adama Berana, Filipa Krasanovského a Dominika Frgála bude mít pro další sezonu k dispozici i Maksima Zhukova, který se po dvou úspěšných sezonách v dresu Vsetína a vrací zpět do Dukly, se kte

projít na článek

Ford Survival Day: Na Katlově se sešla dobrá parta

Malebná příroda jezera Katlov, užitkové vozy Ford a rybářské náčiní – taková byla ve zkratce akce s názvem Ford Survival Day. Pozvaní hosté měli možnost vidět a vyzkoušet si většinu nabízených užitkových vozů Ford.

projít na článek

Ford Pro je připraven elektrifikovat produktivitu podnikání v Evropě, první vozy již sjíždějí z výrobní linky

Ford Pro již z továrny Ford Otosan v tureckém Kocaeli expeduje první vyrobené kusy užitkového elektromobilu E-Transit pro evropské zákazníky.

projít na článek