Frintová plánuje v Riu „nakouknout“ do TOP 10

Česká reprezentantka v triatlonu se pilně připravuje v jedné z nejlepších tréninkových skupin na světě, z Kanárských ostrovů se přesunuli na Mallorku a začátkem března ji čeká první závod v Abu Dhabi. Na olympijském závodě v brazilském Riu by ráda překonala své londýnské maximum v podobě patnáctého místa.

projít na článek

Triatlonisté Frintová a Čelůstka bojují na MS

Po pauze se opět rozběhl kolotoč triatlonového mistrovství světa. Úvodní závod hostilo Abú Dhabí ve Spojených arabských emirátech. Na start se postavilo i kvarteto českých reprezentantů Vendula Frintová, Petra Kuříková, Jan Čelůstka a Přemysl Švarc. Nejlé

projít na článek

Frintová vylepšila nejlepší výsledek českého triatlonu na MS!

Česká reprezentantka Vendula Frintová přepsala historické tabulky českého triatlonu. V závodě seriálu mistrovství světa skončila v Aucklandu čtvrtá. Jde o vůbec nejlepší český výsledek. Dosavadním maximem bylo šesté místo, které zajela rovněž Frintová v k

projít na článek

Triatlonistka Frintová před novou sezonou

Česká triatlonová reprezentantka Vendula Frintová v srpnu na olympiádě přepsala 15. místem nejlepší český ženský výsledek v závodě pod pěti kruhy. A i když vzpomíná na Londýn jen v dobrém, soustředí se především na budoucnost.

projít na článek

V úvodu triatlonového MS byla z Čechů nejvíce vidět Frintová

V sobotu 7. března hostilo Abú Dhabí ve Spojených arabských emirátech úvodní závod seriálu mistrovství světa v triatlonu. Na startu se představili i čtyři čeští reprezentanti. Nejlepší výsledek zaznamenala Vendula Frintová, která doběhla na 25. místě.

projít na článek

Frintová zazářila na Světovém poháru

Česká triatlonistka Vendula Frintová i v Turecku v závodě Světového poháru potvrdila, že letošní sezona ji zastihnula v dobré formě. Ve městě Alanya doběhla na druhá. V závodě mužů skončil nejlépe Přemysl Švarc na 13. místě.

projít na článek