Jak poznat jedinečnou termosku

V dobách, kdy přišly na trh první termosky, znamenalo to víc než jen pohodu a stravovací komfort přenesený z domova do přírody. Benefit, dát si během dne teplý nápoj nebo jídlo kdekoli, byl tak velký, že lidé postupně přicházeli s novými materiálovými řešeními termonádob a lahví s cílem, aby si jejich obsah co nejdéle udržel původní teplotu. V roce 2009 vstoupil na trh dnes již přední výrobce tepelně izolovaných nerezových lahví Hydro Flask, který převzal dvoustěnnou vakuovou izolační technologii používanou firmou Thermos již od roku 1904 a vložil ji do stylové kvalitní láhve. Proč je Hydro Flask jiný Produkty Hydro Flask odlišuje od světové konkurence více atributů. V první řadě je to technologie zpracování. Firma pro výrobu svých lahví a termosek používá Pro Grade 18/8 nerezovou ocel a vlastní unikátní technologii Temp Shield Insulation. Speciální izolace eliminuje kondenzaci a uchovává nápoje studené 24 hodin a horké až 12 hodin. Produkty vynikají kvalitou zpracování a hlavně jejich nápaditý design se velmi rychle stal mezi lidmi mimořádně oblíbený a snadno rozpoznatelný. Nejprodávanější láhve na vodu V nabídce Hydro Flasku najdete dnes již kultovní láhve na vodu Standard Flex Cap, které se i díky praktickému objemu 621 ml, lehké váze a variabilitě barev staly jejich nejprodávanějšími lahvemi. Standard Flex Cap nezabere mnoho místa v batohu, vejde se do boční kapsy i do držáku v autě. Barevných provedení je opravdu nespočet, včetně speciálních limitovaných edic. Údržba láhve je jednoduchá a povrchová úprava z práškové barvy Color Last ji umožňuje dát bez starostí i do myčky. Káva všude so sebou Hydro Flask myslel také na milovníky kávy. Coffee with Flex Sip o objemu 354 ml elegantně vyřešil otázky, jak si na výlet přibalit hotovou kávu, aby vydržela teplá 12 hodin a při manipulování s lahví neprosakovala. Pohodlné držátko usnadňuje manipulaci, případně poslouží jako praktické připnutí k batohu. Množství barevných provedení je opět samozřejmostí. Termosky na jídlo To, co Hydro Flask dokázal u lahví a termohrnků, umně přetavil i do termosek na jídlo. Insulated Food Jar je chytrá termoska, která udrží vaše jídlo v optimální teplotě. Zmrzlina zůstane studená a polévka horká. Snadno se otevírá, výborně těsní, je odolná a nevyklouzne z ruky díky své povrchové úpravě. Její zpracování umožňuje termosku dávat také do myčky na nádobí. Vyrábí se v různých objemech i pro velké jedlíky či malé děti. Ekologie na prvním místě Výjimečný vzhled dodává lahvím a termoskám Hydro Flask ekologicky nezávadná technologie s barvivy bez BPA a ftalátů a na každou Hydro Flask nádobu se vztahuje doživotní záruka. Už samotné využívání nádob pro opakované použití pomáhá snižovat negativní dopady na životní prostředí. Foto: wilderoben.com The post Jak poznat jedinečnou termosku appeared first on .

projít na článek

Jak poznat počínající Parkinsonovu chorobu: První příznaky jsou zákeřné a projevují se už po padesátce

Onemocnění Parkinsonovou chorobou způsobuje odumírání buněk ve střední části mozku. Těch buněk, které jsou zodpovědné za tvorbu dopaminu. Jak toto onemocnění poznat v počátcích?

projít na článek

Nedostatek hořčíku může vést k předčasnému úmrtí. Jak to poznat a v jaké formě ho do těla dodat?

Nedostatek hořčíku je často přehlíženým tématem. Přesto se hypomagnezémie může projevovat fyzickými i psychickými komplikacemi a v některých případech způsobit i smrt. Jak ji poznat a jak hladinu hořčíku doplnit?

projít na článek

Vžijte se do prostředí New Yorku

Nádherně zpracované video, které umožňuje poznat krásy amerického velkoměsta. HD kvalita!

projít na článek

Pečeme s amoniem

Nemáte zkušenosti s amoniem a chtěli byste to vyzkoušet? Nic vám v tom nebrání, ba dokonce jsou recepty, které vás k jeho použití nabádají, protože amonium, obvykle nazývané cukrářské droždí, je jedinečnou ingrediencí, která danému pokrmu dodá tu správnou

projít na článek

CENOVĚ VÝHODNÉ CIHELNÉ MATERIÁLY

Nabízíme Vám jedinečnou možnost nákupu za výhodné skladové ceny. Materiály od výrobců Winklmann, HELUZ a Wienerberger Obvodové zdivo Příčkové zdivo AKU cihly Překlady Stropní vložky Akce platí do vyprodání zásob.

projít na článek