Jak prodávat z očí do očí – „kuchařka“ pro prodejce od Iva Tomana

Ing. Ivo Toman je lektor, motivační řečník, zakladatelem TAXUS International, specialista na prodeje a také spisovatel, jehož nedávno vydaná kniha Jak prodávat z očí do očí zaujala nejen prodejce, ale i běžné čtenáře, kteří nacházejí využití komunikačních a vyjednávacích technik i v běžném životě. Nejen o knize hovořil s I. Tomanem Michal Kankrlík, obchodní ředitel společnosti IVITERA, a.s.

projít na článek

Tři tipy obchodní zástupce malých firem, jak prodávat více

Pracovat pro malé podniky, které nemají k dispozici velké finanční prostředky a nemají vybudovanou klientelu, může být pro prodejce namáhavé, zároveň však i profesně nesmírně obohacující. Velké marketingové kampaně většinou nepřipadají v úvahu a prodejce

projít na článek

Kuchařka pro Crohnovu chorobu

Kuchařka pro Crohnovu chorobu představuje tak zvanou bezezbytkovou dietu, někdy označovanou jako dieta č. 5. V tomto příspěvku přinášíme užitečné informace o přehledu nevhodných potravin a podíváme se i na některé dobré recepty.

projít na článek

Volné pracovní místo kuchař/kuchařka

Nabízíme volnou pracovní pozici kuchař/kuchařka na 8 hod i 12 hod směny. Pro více informací volejte: Vedoucí TH úseku, Ing. Aleš Vranka, tel: 734 171 941, email: [email protected], nebo pers. a mzdová účetní, Jana Dřímalová, tel: 730 585 581, ema

projít na článek

Jak prodávat víno?

Může prodávat víno kdokoliv? Jako zkušená obchodnice říkám: ANO. Dobrý obchodník dokáže prodat kartáček na zuby, víno, dům, auto, parfémy, pojištění nebo kombajn. Vůbec není důležité jaké zboží nebo služby prodává. Kdo má obchodní talent, umí prodat cokol

projít na článek

Zámožná klientela: Jak efektivně prodávat VIP klientům

Jednání s movitými klienty často prodejce znervózňuje. Ať už se pohybujete v oblasti B2B nebo v B2C prodeje, obchodní interakce se zámožnou klientelou má svá specifika, která je potřeba zohlednit ve zvoleném prodejním postupu a technikách. I přestože i zd

projít na článek