Jak správně zavařovat broskve na mnoho způsobů?

Využití zavařovaných broskví je široké. Zavařené broskve dodají i docela obyčejnému jídlu trochu svátečnější charakter. Broskvový kompot můžeme použít ve sladké i slané úpravě jídel a v teplé i studené kuchyni.

projít na článek

Slávky jedlé

Slávka jedlá je velký mořský mlž. Je typickým pokrmem středoevropské kuchyně a lze ji připravit na mnoho způsobů.

projít na článek

Sušená rajčata – recepty na použití

Kdo jednou zkusí sušená rajčata, tak na ně jen tak nezapomene, protože jsou opravdu výborná. Hodí se na naložení do olivového oleje, posléze pak do salátů, na chléb s máslem, jako červené pesto, do sendvičů, či jen tak pro chuť. Jednoduše řečeno, hodí se

projít na článek

Vepřová líčka

Vepřová líčka právem patří mezi jedny z nejchutnějších mas z vepře. Dají se připravit na mnoho způsobů.

projít na článek

Rybízová bublanina

Bublanina je sladký druh pečiva. Je to třená buchta, do které se přidávají třešně, višně, broskve či jiný druh ovoce, případně marmeláda. Připravuje se tak, že se do pekáče nalije těsto, načež se do něj následně vsadí zmiňované ovoce nebo kousky marmelády

projít na článek

Cuketové bramboráky

Vyzkoušejte naše recepty z cukety. Cukety jsou výborná sezónní surovina, která se dá zpracovat na mnoho způsobů. Cuketové bramboráky nebo placky si vás získají svojí jemnou chutí a křehkou konzistencí.

projít na článek