Mnozí z nás tuší, že nadměrné používání cukru škodí. Čím ale sladit? Je třtinový cukr zdravější než bílý? Nebo je lepší sladit různými sirupy a dalšími alternativními sladidly? Jak je to s jejich dávkováním (sladivostí) v porovnání s cukrem?
Tvarohový koláč suroviny: 2 hrnky polohrubé mouky 1 hrnek cukru 1 prášek do pečiva 3 lžíce kakaa špetka soli 1/2 hrnku mléka 1/2 hrnku oleje náplň: 2 tvarohy ve vaničce 1 zakysaná smetana 1 vejce 1 vanilkový cukr 1 vanilkový pudinkový prášek podle potřeby
projít na článekSacharidy představují další základní složku stravy. Vznikají v přírodě v buňkách fotoautotrofních organizmů tzv. fotosyntézou. Jejich zdroji v potravě jsou kromě mléka potraviny rostlinného původu. Tvoří velkou skupinu chemických látek, jejichž základ tvo
Javor a jeho význam ve středoevropské kuchyni Javor a jeho význam ve středoevropské kuchyni Javor je dřevo, které je široce používáno ve středoevropské kuchyni kvůli svému charakteristickému aroma a chuti. Je běžně používán k přípravě sladkých dezertů, ja
projít na článekBalicí stroje K-Pack jsou určeny pro balení zboží do plochých sáčků a do stick sáčků. Na strojích lze balit sypké a prašné zboží, granuláty, tekutiny a kusové zboží. Jako je např. koření, cukr, kečup, majonéza, med, bonbóny, atd.
projít na článekStále se snažím najít novou cestu. Ke zlepšení, zjednodušení, zpříjemnění práce, aby výsledek byl lepší a lepší. Toto je jedna z nich. V jedinečném stylu FILMARK #FiremníFotograf #FiremníKameraman #FiremníDronař#MobilnStřižna #OffroadDodávka #Ca
projít na článek