Je lepší cukr a nebo jiná sladidla?

Mnozí z nás tuší, že nadměrné používání cukru škodí. Čím ale sladit? Je třtinový cukr zdravější než bílý? Nebo je lepší sladit různými sirupy a dalšími alternativními sladidly? Jak je to s jejich dávkováním (sladivostí) v porovnání s cukrem?

projít na článek

Recept 16

Tvarohový koláč suroviny: 2 hrnky polohrubé mouky 1 hrnek cukru 1 prášek do pečiva 3 lžíce kakaa špetka soli 1/2 hrnku mléka 1/2 hrnku oleje náplň: 2 tvarohy ve vaničce 1 zakysaná smetana 1 vejce 1 vanilkový cukr 1 vanilkový pudinkový prášek podle potřeby

projít na článek

Sacharidy

Sacharidy představují další základní složku stravy. Vznikají v přírodě v buňkách fotoautotrofních organizmů tzv. fotosyntézou. Jejich zdroji v potravě jsou kromě mléka potraviny rostlinného původu. Tvoří velkou skupinu chemických látek, jejichž základ tvo

projít na článek

Javor a jeho význam ve středoevropské kuchyni

Javor a jeho význam ve středoevropské kuchyni Javor a jeho význam ve středoevropské kuchyni Javor je dřevo, které je široce používáno ve středoevropské kuchyni kvůli svému charakteristickému aroma a chuti. Je běžně používán k přípravě sladkých dezertů, ja

projít na článek

Vertikální balicí stroje K-Pack

Balicí stroje K-Pack jsou určeny pro balení zboží do plochých sáčků a do stick sáčků. Na strojích lze balit sypké a prašné zboží, granuláty, tekutiny a kusové zboží. Jako je např. koření, cukr, kečup, majonéza, med, bonbóny, atd.

projít na článek

Novou Cestou

Stále se snažím najít novou cestu. Ke zlepšení, zjednodušení, zpříjemnění práce, aby výsledek byl lepší a lepší. Toto je jedna z nich. V jedinečném stylu FILMARK #FiremníFotograf #FiremníKameraman #FiremníDronař#MobilnStřižna #OffroadDodávka #Ca

projít na článek