Jordanovo grilované jehněčí

Ingredience: 1,6 kg jehněč nohy s kost 3 stroužky česneku, rozkr jen na pl tky 2 sn tky rozmar nu 1/4 hrnku mořsk soli 1 1/2 lžičky čerstvě namlet ho čern ho pepře dijonsk hořčice Detaily receptu: Ostr m nožem nař zněte v pravideln ch intervalech maso a do z řezů dejte pl tky česneku a rozmar n. Nechte odpočinout, zabalte du ručn ku na půl hodiny v pokojov teplotě. Gril rozpalte na vysokou... Zdroj

projít na článek

Jehněčí kotlety aneb Vařím sMikrofarmou

Při své nedávné návštěvě Prahy jsem navštívila i Mikrofarmu na Jiřáku a odnesla si odtamtud tašku plnou masa. Koncept Mikrofarmy je založený na mase od místních ekofarem a při nákupu se dozvíte nejen odkud maso přesně je, ale i způsob chovu, jeho stáří,

projít na článek

Jehněčí hřbet a křupavý brzlík : Marek Raditsch

Jehněčí hřbet a křupavý brzlík s lehce zauzenými houbami, topinamburem a krémovou lanýžovou omáčkou (4 porce) Jehněčí hřbet 2 kusy vykostěného jehněčího karé citron Jehněčí karé osolíme, opepříme a krátce opečeme dokřupava. Spolu s česnekem a tymiáne

projít na článek

Marinády na maso a zeleninu

Máte rádi grilování, rádi experimentujete a chcete vyzkoušet nové chutě? Nabízíme Vám přehled marinád, které jsme pro Vás získali z různých kulinářských zdrojů. Tyto marinády jsou určeny převážně na kuřecí, vepřová, ale také na ryby či jehněčí maso.

projít na článek

Velikonoční menu

Zveme vás na velikonoční menu, které budeme servírovat o 29. do 1. 4. Neváhejte a rezervujte si stůl. Těšíme se na vaši návštěvu! MENU Předkrm  Pečená nádivka, konfit z uzených žeber, krém z medvědího česneku 225,-   Hlavní chod   Glazovaná jehněčí kýta,

projít na článek

Grilované pirohy

Ingredience: jeden nebo dva pytl ky zmrazen ch pirohů podle va eho v běru několik lžiček extra virgin olivov ho oleje Detaily receptu: Do velk ho uzav rateln ho pytl ku dejte olej a obl benou om čku. Vaj čko rozpalte na 162 C. Pirohy dejte opatrně do pytl

projít na článek