Ingredience: 1,6 kg jehněč nohy s kost 3 stroužky česneku, rozkr jen na pl tky 2 sn tky rozmar nu 1/4 hrnku mořsk soli 1 1/2 lžičky čerstvě namlet ho čern ho pepře dijonsk hořčice Detaily receptu: Ostr m nožem nař zněte v pravideln ch intervalech maso a do z řezů dejte pl tky česneku a rozmar n. Nechte odpočinout, zabalte du ručn ku na půl hodiny v pokojov teplotě. Gril rozpalte na vysokou... Zdroj
Při své nedávné návštěvě Prahy jsem navštívila i Mikrofarmu na Jiřáku a odnesla si odtamtud tašku plnou masa. Koncept Mikrofarmy je založený na mase od místních ekofarem a při nákupu se dozvíte nejen odkud maso přesně je, ale i způsob chovu, jeho stáří,
Jehněčí hřbet a křupavý brzlík s lehce zauzenými houbami, topinamburem a krémovou lanýžovou omáčkou (4 porce) Jehněčí hřbet 2 kusy vykostěného jehněčího karé citron Jehněčí karé osolíme, opepříme a krátce opečeme dokřupava. Spolu s česnekem a tymiáne
projít na článekMáte rádi grilování, rádi experimentujete a chcete vyzkoušet nové chutě? Nabízíme Vám přehled marinád, které jsme pro Vás získali z různých kulinářských zdrojů. Tyto marinády jsou určeny převážně na kuřecí, vepřová, ale také na ryby či jehněčí maso.
projít na článekZveme vás na velikonoční menu, které budeme servírovat o 29. do 1. 4. Neváhejte a rezervujte si stůl. Těšíme se na vaši návštěvu! MENU Předkrm Pečená nádivka, konfit z uzených žeber, krém z medvědího česneku 225,- Hlavní chod Glazovaná jehněčí kýta,
projít na článekIngredience: jeden nebo dva pytl ky zmrazen ch pirohů podle va eho v běru několik lžiček extra virgin olivov ho oleje Detaily receptu: Do velk ho uzav rateln ho pytl ku dejte olej a obl benou om čku. Vaj čko rozpalte na 162 C. Pirohy dejte opatrně do pytl
projít na článek