KMÍNOVÝ ČAJ POMŮŽE PŘI NEJRŮZNĚJŠÍCH POTÍŽÍCH

Semena byliny kmínu kořenného se hrdě řadí mezi tzv. superpotraviny díky vysokému obsahu důležitých látek. Mnohé z vitamínů a minerálů v kmínu fungují jako antioxidanty a pomáhají bojovat s nebezpečnými volnými radikály v našem těle. Dostatek omega 3 a 6 mastných kyselin je pak důležitý pro  správné fungování naší nervové soustavy  a snižování krevního tlaku. Zkrátka kmín je zdravá a chutná nálož živin.

projít na článek

OREGANO

Olej z oregana (Organum vulgare) je přírodní antibiotikum s protibakteriálními a protiplísňovými vlastnostmi. Pomáhá při kašli a trávicích potížích.  

projít na článek

VZNIK NEMOCÍ OVLIVŇUJÍ MYŠLENKY I JEDNÁNÍ

Pro určité podmínky a působení jsou zákonité určité výsledky. Sůl se ve vodě rychle rozpustí, dřevo v ohni shoří, teplem se voda postupně odpařuje. Je pevný řád a jistá zákonitost také ve zdravotních potížích, které lidi potkávají? URČITĚ ANO!

projít na článek

LICHOŘEŘIŠNICE VĚTŠÍ

Lichořeřišnice působí především antibioticky. Likviduje streptokoky, stafylokoky, escherichia coli, salmonely a další druhy bakterií. Účinek se projevuje při zánětech močových cest, chřipkách, dýchacích potížích atd. Tato léčivka je rovněž výborným prostř

projít na článek

TŘEZALKOVÝ OLEJ

Třezalkový olej se využívá pro své čistící, antiseptické a protizánětlivé účinky. Je vhodný pro ošetření spálené pokožky po nadměrném slunění, k ošetření naraženin, zanícených ran a pohmoždenin, uvolňuje svalové a energetické blokády. Má povzbuzující účin

projít na článek

S ČÍM VÁM V PÉČI O ZDRAVÍ MŮŽE POMOCI HŘEBÍČEK

Víte, že hřebíček byl v dávných dobách ceněn jako zlato? Zasloužil si to právě díky svým bohatým vlastnostem, které jsou dodnes využívány v léčitelství, ale i pro přípravu nejrůznějších pokrmů. 

projít na článek