Kysané zelí je pokladem české kuchyně. Dejte si ho s masem nebo do salátu

Zejména teď v zimě je báječnou zásobárnou vitaminu C a dalších prospěšných látek. Dá se snadno skladovat, můžeme si ho dát do salátu, k bramboráku nebo k masu. Kysané zelí milovaly už naše babičky a česká kuchyně se bez...

projít na článek

Čím snížit cukr před odběrem krve

Jak a čím snížit cukr před odběrem krve? Nad tím přemýšlí zajisté každý, koho takový odběr čeká. Je mnoho rad, každý má odzkoušené něco jiného a na každého samozřejmě zabírá něco jiného. Zkuste třeba kysané zelí, citron, borůvky nebo mátový čaj.

projít na článek

Jaké potraviny snižují cukr v krvi

Návštěva lékaře je pro spoustu lidí nepříjemná. Každý člověk se obává, že se dozví, že není tak v pořádku, jak doufal. Spousta nemocí a problémů je totiž aspoň ze začátku skrytá. Tak je to i u vysoké hladiny cukru v krvi, která může vyvrcholit vznikem cuk

projít na článek

Kulturní Kaleidoskop: Rozmanitost Italské Pastové Kuchyně Od A do Z

Italská kuchyně je známá po celém světě díky své široké škále chutí a jedinečným pokrmům. Jednou z nejzásadnějších a nejrozmanitějších částí této kuchyně je bezpochyby pasta. Ale kolik druhů italské pasty znáte? Připravte se na gastronomickou exkurzi a ob

projít na článek

ATZ České Budějovice

Úřad pro civilní letectví zveřejnil na svých webových stránkách návrh opatření obecné povahy, kterým rozděluje vzdušný prostor zřízení letištní provozní zóny letiště České Budějovice (ATZ České Budějovice), koncové řízené oblasti České Budějovice (TMA Če

projít na článek

Recepty pro posílení a zahřátí těla

Podzim je podle tradiční čínské medicíny důvodem ke změně. Je potřeba ustát přechod z jangové energie do jinové pomalejší energie. Je potřeba tepleji se oblékat a samozřejmě se i jinak stravovat. Typicky podzimní potraviny budiž vám inspirací pro váš podz

projít na článek