Jedná se o pokrm připravovaný z fazolí, které mohou být sterilované nebo sušené. Pro tento pokrm je charakteristická pikantnější chuť.
Mexická kuchyně v Čechách zdomácněla a těší se velké oblibě. Základem je kukuřice ve všech podobách, fazole, hodně zeleniny, dobré maso a k dochucení nesmí chybět limetky, čerstvý koriandr a hlavně pikantní chilli a klobása.
projít na článekIngredience: Slanina dle chuti Tuk přiměřeně Cibule 1 ks Česnek 3 stroužky Bílé fazole 1 plechovka Červené fazole 1 plechovka Bílé fazole v tomatu 1 plechovka Rajčatový protlak 1ks Cukr dle chuti Sůl Saturejka Masox Postup přípra
projít na článekMexiko, plným názvem Spojené státy mexické, španělsky Estados Unidos Mexicanos, je federativní republika na americkém kontinentě. Geopoliticky bývá řazena buď k Severní Americe nebo Střední Americe. Spojené státy mexické jsou americká země. Na severu hran
Fazole jsou významným zdrojem železa, dále obsahují niacin, kyselinu pantotenovou, provitamín A, vitamín C a tuky. Díky vysokým nutričním hodnotám jsou fazole známé jako maso chudých, jsou vhodným zdrojem živin pro lidi, kteří z finančních nebo jiných dův
projít na článekKrůtí ragů s fazolemi (2 porce) Popis: Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm. Složení: bílé fazole, krůtí
projít na článek