Mexická kuchyně v Čechách zdomácněla a těší se velké oblibě. Základem je kukuřice ve všech podobách, fazole, hodně zeleniny, dobré maso a k dochucení nesmí chybět limetky, čerstvý koriandr a hlavně pikantní chilli a klobása.
Jedná se o pokrm připravovaný z fazolí, které mohou být sterilované nebo sušené. Pro tento pokrm je charakteristická pikantnější chuť.
projít na článekPomocí tohoto receptu připravíte dokonalé vaječné lečo: můžete si ho vychutnat s klobásou i bez. Vaječné lečo je vydatné jídlo, které je fantastické i ve vegetariánské verzi vařené s tukem a klobásou.Vaječné lečo je snadné a relativně levné letní jídlo. D
projít na článekNa sádle orestujeme nadrobno nasekanou cibuli a česnek, zaprašíme moukou a usmažíme světlou jíšku. Necháme v ní rozpustit papriku a po částech zalijeme vývarem. Přidáme na drobné kousky nakrájené cukety, papriky, cherry rajčátka, mrkev, brambory, nasypeme
Ingredience: Slanina dle chuti Tuk přiměřeně Cibule 1 ks Česnek 3 stroužky Bílé fazole 1 plechovka Červené fazole 1 plechovka Bílé fazole v tomatu 1 plechovka Rajčatový protlak 1ks Cukr dle chuti Sůl Saturejka Masox Postup přípra
projít na článekV Maďarsku, Polsku, i v Česku a na Slovensku je lečo považováno za tradiční jídlo a je velmi oblíbené ve střední Evropě, zejména v horkých letních měsících, kdy na vaší zahradě najdete lahodná rajčata a papriky, pokud budete mít štěstí, nebo alespoň je se
projít na článek