Vepřová svíčková se častěji nazývá panenka nebo panenská svíčková. Jedná se o vysoce kvalitní, šťavnaté maso. Jelikož toto maso není zatěžováno, má jemná svalová vlákna, je křehké, libové a má vysoký obsah bílkovin. Vepřová panenka patří k nejoceňovanějším a také nejdražším částem vepřového masa.
Kotleta v aspiku, původní československá receptura + další tip. • Je to sulc? • Není to sulc. • A přece má pokrm se sulcem něco společného: Vepřové maso a rosol. [] The post Vepřová kotleta v rosolu na sváteční stůl. Žebírka v aspiku first appeared on MAK
Máme pro vás další tip na grilování, tentokrát z vepřového masa. Vepřová panenka ve vinagretě s grilovanou zeleninou Jednou z hlavních předností vepřové panenky je jednoduchá příprava. V podstatě stačí maso očistit a osolit, případně dochutit jednoduchou
Srdečně vás túto básničků zveme na Mikulášský dvůr! Už 3. prosince od 14 hodin na Slováči! Těšíme sa na vás! Mikuláš, ztratil plášť, na Slováči svařák našel. Čert i anděl, každý zvlášť, nezastihne snad je kašel. Předvánoční podvečer, pro děti i d
projít na článekPerníková chaloupka, recepty, tipy, praktické postřehy. • Překvapení pro předškolní děti. • Perníková chaloupka není na okrasu, je pro děti. • Perník na chaloupku by měl být chutný. • Pečete [] The post Akce: Perníková chaloupka! first appeared on MAKOVÁ
Živáňská pečeně zhotovená doma v troubě. • Znáte živáňskou pečeni? • Víte, co je pro ni charakteristické? • Živáňská pečeně a živáňská jehla. • Živáňská není totéž co ražniči. • [] The post Živáňská pečeně. Má svoje kouzlo i v 21. století? first appeared