Nový Rocky Mountain Fusion Powerplay

Kanadský Rocky Mountain dnes představil nové elektrokolo z rodiny Powerplay. Model Fusion je elektrokolo s pevným rámem a pohonem Dyname 4.0.

projít na článek

Rocky Mountain Fusion Powerplay 30

Rocky Mountain Fusion Powerplay 30 je novinkou v nabídce kanadské značky. Jde o nástupce úspěšného modelu Growler Powerplay. Kanaďani rozšířili záběr tohoto univerzálního elektrokola.

projít na článek

Rocky Mountain Fusion Powerplay 2024

Je to rok, co kanadský Rocky Mountain představil svůj nový elektrifikovaný hardtail Fusion Powerplay s novým pohonem Dyname 4.0. Model Fusion vychází ze své nemotorové verze a přenáší myšlenku jednoduchého kola určeného pro všechny typy povrchů do segment

projít na článek

Rocky Mountain Instinct Powerplay Carbon 70

Troufám si říct, je to jeden z nejuniverzálnějších ebiků na trhu! Instinct Powerplay od kanadského Rocky Mountain v karbonové verzi s pohonem Dyname 4.0 disponuje zdvihy 150/140 mm. 

projít na článek

BIKECHECK: Rocky Mountain Altitude Powerplay Custom

Bikecheck elektrokola Rocky Mountain Altitude Powerplay Carbon 70 v individuálních barvách Toma Kutina, zakladatele kultovní značky SingleBe bikes.

projít na článek

Rocky Mountain Altitude Powerplay Carbon 70

Servisovatelnost pohonu, funkční geometrie, kvalitní zpracování - to jsou jen základní parametry modelu Rocky Mountain Altitude Powerplay Carbon, které vám při jízdně na něm vykouzlí velký rohlík na tváři! 

projít na článek