Rocky Mountain Fusion Powerplay 2024

Je to rok, co kanadský Rocky Mountain představil svůj nový elektrifikovaný hardtail Fusion Powerplay s novým pohonem Dyname 4.0. Model Fusion vychází ze své nemotorové verze a přenáší myšlenku jednoduchého kola určeného pro všechny typy povrchů do segmentu elektrokol.

projít na článek

Rocky Mountain Fusion Powerplay 30

Rocky Mountain Fusion Powerplay 30 je novinkou v nabídce kanadské značky. Jde o nástupce úspěšného modelu Growler Powerplay. Kanaďani rozšířili záběr tohoto univerzálního elektrokola.

projít na článek

Nový Rocky Mountain Fusion Powerplay

Kanadský Rocky Mountain dnes představil nové elektrokolo z rodiny Powerplay. Model Fusion je elektrokolo s pevným rámem a pohonem Dyname 4.0.

projít na článek

Rocky Mountain Instinct Powerplay Carbon 70

Troufám si říct, je to jeden z nejuniverzálnějších ebiků na trhu! Instinct Powerplay od kanadského Rocky Mountain v karbonové verzi s pohonem Dyname 4.0 disponuje zdvihy 150/140 mm. 

projít na článek

BIKECHECK: Rocky Mountain Altitude Powerplay Custom

Bikecheck elektrokola Rocky Mountain Altitude Powerplay Carbon 70 v individuálních barvách Toma Kutina, zakladatele kultovní značky SingleBe bikes.

projít na článek

Rocky Mountain Altitude Powerplay Carbon 70

Servisovatelnost pohonu, funkční geometrie, kvalitní zpracování - to jsou jen základní parametry modelu Rocky Mountain Altitude Powerplay Carbon, které vám při jízdně na něm vykouzlí velký rohlík na tváři! 

projít na článek