Osobní údaje zaměstnance - přidat údaj Koordinátor ICT

Milí uživatelé, do Osobních údajů zaměstnance jsme přidali údaj Koordinátor ICT. Více v článku Vyplnění osobních údajů zaměstnance.

projít na článek

Žáci - Osobní údaje žáka - přidat kolonku nadaný žák (nejenom mimořádně nadaný)

Milí uživatelé, v případě výběru rozšířeného studia se v Osobních údajích žáka nyní zobrazí checkbox pro nadaného žáka pod Ročníkem. Více v článku Osobní údaje žáka.

projít na článek

Co musím uvádět na internetových stránkách?

V souladu s ustanoveními zákona o obchodních korporacích (ZOK): * akciová společnost povinně, s.r.o. * jen pokud má www stránky. zveřejňuje následující údaje týkající se obchodní společnosti: * údaj o firmě (jméně); * údaj o sídle; * údaj

projít na článek

Ochrana soukromí

Souhlas se zpracováním osobních údajů Udělujete tímto souhlas společnosti NEUMAN EL, spol. s r.o., se sídlem Tišnovská 104, 664 34 Kuřim, IČ: 26280841 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubn

projít na článek

Osobní údaje žáka - Předměty žáka - kolektivy HN/PHV načítat podle Ročníku HN/PHV žáka, ne podle Ročníku žáka

Milí uživatelé, předmět žáka HN/PHV se nyní načítá do kolektivní výuky učitele podle údaje Ročník HN/PHV v Osobních údajích žáka. Více v článku Kolektivní výuka učitele.

projít na článek

Přihlašovací údaje pro zaměstnance, který přerušil pracovní poměr

Milí uživatelé, zaměstnanci, kterému byl přerušen pracovní poměr a zrušen účet a vrátí se zpět do pracovního poměru, je nyní možné účet obnovit. Více v článku Správa přihlašovacích údajů ostatních uživatelů (pouze administrátor školy).

projít na článek