Otázka - Jmeniny zesnulé babičky (Společnost)

vasekmasek: Dobrý den, dnes má svátek Jana, takto se jmenovala moje zesnulá babička. A já nevím zda je vhodné psát zprávu mému otci (byla jeho maminkou), že na babičku vzpomínám. Nevím zda se toto dělá při jmeninách zemřelého nebo to není vhodné a mám počkat až na dušičky? Snad jsem to popsal srozumitelně aby někdo dokázal poradit. Děkuji (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Nezapomeňte v neděli na Barboru, Báru a Barbaru!

Dne 4. 12. slaví svátek všechny Barbory, Báry a Barbary. Své jmeniny slaví 4. 12. nejen v Česku, ale také na Slovensku, v Polsku a v Litvě. Letos jejich jmeniny vychází na 2. adventní neděli. Jména jsou řeckého původu. Vznikla ze slova barbaros, které lze

projít na článek

Kdo má svátek na Štědrý den? Adam s Evou!

Některým z nás vychází svátek na 24. prosince. Jejich jmeniny bývají bohužel kvůli Štědrému dni poněkud upozaděny. Jde o Adama a Evu. Pokud jim k svátku popřejete, velmi je tím potěšíte.

projít na článek

Otázka - Prace ve Fortune (Společnost)

anlou: Mám možnost brigady ve Fortune. Nepracoval jste tam někdo? Je to dobrá práce nebo problemova?dekuji (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Otázka - Dědictví a dohoda (Společnost)

rolo: ZdravímMám dotaz ohledně dědictví,Máme rozhodnutí a na něm není do kdy se má dědictví vyplatit,je nějaká možnost domoci se vyplacení,když se nedohodneme?Díky (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Otázka - Pracovní smlouva na 2 roky (Společnost)

alenas: Dobrý den, může zaměstnavatel i bezdůvodně neprodlouzit dal smlouvu pokud mi končí doba na určito?Musí k tomu mít pracovní důvody že neprodlouzi na neurčito nebo nemusi uvádět důvod žádný a stačí i prostě že se mu nezdáte? (diskuze na internetové

projít na článek