OTRAVA Z JÍDLA

Selhání ledvin, diabetes, nebo vysoký krevní tlak... Jediná otrava z jídla může mít pro vaše zdraví doživotní následky. Nové výzkumy ukazují, že související zdravotní komplikace se často objeví i po několika letech.  

projít na článek

KONZUMACE RÝŽE DALŠÍ DEN PO UVAŘENÍ JE NEBEZPEČNÁ

Nikdo nemá rád vyhazování jídla, proto většina z nás schovává zbylou rýži na následující den. Málokdo ví, že ohřívaná rýže je riziková a hrozí po ní otrava. A proč je konzumace rýže další den nebezpečná?  Syrová rýže  může obsahovat vý trusy bakterie z

projít na článek

PROČ JAKO DOSPĚLÍ JÍME JÍDLA, KTERÝCH BYCHOM SE JAKO DĚTI ANI NEDOTKLY??

Dnes se s Vámi podělím o svoji úvahu, kterou jsem musela vypracovat pro profesora kognitivní psychologie. Zadání znělo zhruba následovně: Jak by se dal vysvětlit posun chutí u dospělých k výrazným chutím. Jak je možné, že jídla, kterých by se pro svoji vý

projít na článek

Plýtvání potravinami aneb Zpopelnice do lednice

Plýtvání potravinami aneb Z popelnice do lednice Seminář pro veřejnost k tématu udržitelné spotřeby a výroby. Ke shlédnutí bude film Taste the Waste a následovat bude diskuze k tomuto tématu. Seminář pořádá městská část Praha-Libuš a organizace Glopolis.

projít na článek

CO JÍST, KDYŽ JSTE NASTYDLÍ?

Cítíte, že na vás něco leze? Zabojujte s nemocí pomocí dobrého jídla, které je plné ZDRAVÝCH TUKŮ, BÍLKOVIN A VITAMÍNŮ S MINERÁLY. 

projít na článek

Novinka: Tipy co zabalit na dovolenou pod stan nebo s karavanem.

Jídlo je vášeň, jídlo lidi spojuje, jíst venku je radost. Zde je pár tipů ne výrobky, které přípravu jídla zjednoduší a udělají zábavnou.

projít na článek