Pečení pstruzi na másle

Ingredience: - pstruh 2ks - rozmarýn 3-4 větvičky - citron 2 ks - střední brambory 4-5 ks - máslo 70 g Postup: Celé brambory řádně očistíme kartáčkem, omyjeme a osušíme. Do každé brambory uděláme tenké zářezy nožem a na paříku uvaříme do poloměkka. Lístečky rozmarýnu jemně usekáme a promícháme se solí, čerstvě mletým pepřem a olejem. Omyté citrony nakrájíme na plátky. Vykuchané pstruhy omyjeme a osušíme. Z obou stran rovněž do kůže uděláme několik zářezů, do kterých naneseme ochucený olej...

projít na článek

Kapr na červeném víně

Ingredience: - kapr bez kůže 800 g - máslo 60 g - cibule 40 g - stroužek česneku - červené víno 2-3 dl - 20 g hladké mouky a 20 g másla na jíšku - 4 kuličky pepře - nasekaná petrželová nať - a pokud máme - 60 g nakládaných cibulek Postup:

projít na článek

Pekárna

Denně pečeme bezlepkové pečivo.Máme i směsi a suroviny pro domácí pečení ...

projít na článek

Kuřecí řízečky marinované v jogurtu se šťouchaným bramborem se slaninou, smažené na přepuštěném másle recept

V dnešním receptu si ukážeme jedno z nejoblíbenějších českých jídel ale tentokrát malinko jinak. Použijeme totiž kuřecí prsa, která si přes noc necháme marinovat v kořeněném jogurtu. Maso nám tak nádherně zkřehne a dostane nevšední chuť. Já osobně nejsem

projít na článek

Babiččiny makové buchty

Hledáte recept na pravé makové buchty, které dělávaly babičky? Láďa takový našel. Věřte, že jiné buchty si ke kávě již nebudete chtít dělat. Ingredience: ½ kg polohrubé mouky 100 g cukru Půlka kostky droždí Tuk na pečení (třetina kostky) Ztužený pokrmový

projít na článek

Sous Vide Medium-Rare pečeně

3 ingredience a vykouzlíte něco skutečně neopakovatelného Tento bezbožně lahodný recept od #anovafoodnerd Vincenta Meliho promění tradiční pečeni na lahodné jídlo připomínající ten nejdražší steak! Příspěvek Sous Vide Medium-Rare pečeně pochází z Sous vid

projít na článek