Pistácie

Jemně pastované blanšírované nepražené pistácie nejvyšší kvality (grade A) bez jakýchkoliv příměsí. Tato pasta je hlavní ingrediencí pravé pistáciové zmrzliny. Hodí se k ochucení a barvení krémů a cukrářských výrobků. Příspěvek Pistácie pochází z Lepé e-shop

projít na článek

Valentýnské menu 2024

Vážení hosté, přijměte naše pozvání na oslavu svátku zamilovaných! Protože láska prochází žaludkem, pozvěte svoji milovanou polovičku na valentýnské menu do naší restaurace. Budeme se na vás těšit! Aperitiv Freixenet italien rosé extra dry 0,1 Amuse bouch

projít na článek

Panna cotta z bílé čokolády a rozmarýnu, švestkový kompot, sušenky amaretti, pistácie : Marco Pilloni Petr Kunc

(6 porcí) Panna cotta 400 g 48% smetany 100 g bílé čokolády 50 g cukru 1 snítka rozmarýnu 1 plát želatiny 1 vanilkový lusk Želatinu nechte nabobtnat ve studené vodě. Přiveďte k varu smetanu, cukr, rozmarýn a vanilku. Přidejte rozpuštěnou čokoládu

projít na článek

Ty nejlepší asijské dezerty

Asijská kuchyně. Co si pod tímto pojmem představíte? Sushi, nudle, mořské plody a pokrmy z rýže. Ale asijská kuchyně vám toho může nabídnout daleko více. Včetně vynikajících dezertů, které vám svou chutí vyrazí dech. Pojďme si některé z těch nejlepších př

projít na článek

Zapomeňte v sexu na různé povzbuzovače

Víte, že těmi nejlepšími sexuálními stimulanty jsou docela obyčejné „drobnosti“? Třeba takové celozrnné pečivo s luštěninovou pomazánkou, sušené ovoce a ořechy, například kokos nebo brusinky či švestky, lískové oříšky, arašídy nebo pistácie? Dopřejte si p

projít na článek

Jahodovo-malinové tartaletky sčoko polevou, které budete milovat

Jahodovo-malinové tartaletky s čokoládovou polevou jsou neodolatelným dezertem, který si zamilujete na první sousto. Tyto křehké a lahodné tartaletky kombinují svěžest jahod a malin s bohatou chutí čokolády, což vytváří dokonalou harmonii chutí. Pokud i v

projít na článek