Pohankové křehké plátky

TRVANLIVÉ PEČIVO. BEZ LEPKU. Extrudovaný výrobek. Pravidelný obdélníkový tvar. SLOŽENÍ: pohanka 40%, kukuřice, laskavec, rýže, kukuřičné otruby, sůl. Skladujte v suchu a temnu, do 25°C. Nutriční hodnoty ve 100g výrobku: Energie: 1273kJ/306kcal, bílkoviny: 10,8g, sacharidy: 64,3g, tuky: 1,4g, vláknina: 11g.

  • Web: Úvod
  • Aktualizace: 22.2.2024
projít na článek

SUŠENKY PRO KÁJU

Tyhle sušenky dostaly jméno po kamarádce, která nemůže lepek. Ale kterou chceme také pohostit, když k nám zavítá. Sušenky se hodí i pro dospělé ke kávě, jako doplněk dětské svačiny nebo na pořádnou túru. Ponecháte-li recept jak je, mohou si na něm pochu

projít na článek

Hliníkový bronz a jeho využití

Hliníkový bronz je vysoce odolný materiál, který je velice často upřednostňován před běžný bronzem. Za mimořádnou pevností a tvrdostí hliníkového bronzu stojí jeho složení obohacené minimálně o 5 % Al. V případě, že je hliníku asi do 9 %, rozpouští se v

projít na článek

Belgické dušené hovězí na pivu CARBONADE FLAMANDE

Carbonade flamande, to jsou jemné dušené hovězí kousky se silnou chutnou omáčkou, která využívá to nejlepší z vlámské gastronomie. Hovězí se dusí v tmavém pivu, omáčku poté dochucuje hořčice, bylinky a také pain d´épices neboli francouzský perník. Výslede

projít na článek

Zázvor mletý

Zázvor je často používán do sladkého pečiva a sušenek. Pro jeho výraznou chuť se hodí i k přípravě zvěřiny nebo ryb. Zázvor má také v oblibě indická a thajská kuchyně do masových a zeleninových směsí. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 24 g........

projít na článek

Jak připravit pravou italskou pizzu Margheritu?

Pizzu jistě není třeba představovat, stala se jedním z nejoblíbenějších pokrmů na celé planetě. V tomto článku si však představíme recept na tu původní italskou, která vznikla již v 18. století. Pizza Margherita se zrodila napočest návštěvy královny Ma

projít na článek