Obecně lze říci, že bychom si měli dávat pozor na potraviny obsahující větší počet éček. Éčka nahrazují nebo vylepšují přirozené vlastnosti potravin těmi umělými. Veškeré éčka, která se používají, jsou schválená a testovaná, ovšem pravdou je, že jsou povolená i ta, která jsou stále předmětem diskuse. Mezi „problémová“ éčka patří například E102 (tartrazin), E122 (azorubin), E129 (červeň allura), E951 (aspartam), E952 (cyklamáty) aj.
Bludovická klobása - libová klobáska vyrobena naším šéfkuchařem, bez éček a alergenů, lze zakoupit i s sebou, porce je zavakuována v lednici u výčepu
projít na článekBlížící se zima v mnohých z nás vyvolává představu chladu. Proto je vhodné zařadit do jídelníčku potraviny a kořeněná jídla, které dodají našemu tělu teplo a chybějící energii. The post Nejlepší potraviny, které během podzimu dodají organismu vitamíny fir
projít na článekÉčka neboli konzervanty, barviva, stabilizátory a jiné látky, nás na obalech potravin tak trochu děsí. Vyskytují se zprávy o alergických reakcích, hyperaktivních dětech a jiných zdravotních problémech, které souvisejí s obsahem éček.Pojďme se jim tedy pod
projít na článekVE STŘEDU 31.5. ZAVÍRÁME V OBCHŮDKU V 16h. The post POZOR! first appeared on INDIVIDUALITY by Kabelkový Slon.
projít na článek!!! POZOR!!! Vzhledem k nepříznivému počasí se olympiáda přesouvá na nový termín!!! Děkujeme za pochopení a prosíme o sdílení!
projít na článek