POZOR NA POTRAVINY S VĚTŠÍM POČTEM ÉČEK

Obecně lze říci, že bychom si měli dávat pozor na potraviny obsahující větší počet éček. Éčka nahrazují nebo vylepšují přirozené vlastnosti potravin těmi umělými. Veškeré éčka, která se používají, jsou schválená a testovaná, ovšem pravdou je, že jsou povolená i ta, která jsou stále předmětem diskuse. Mezi „problémová“ éčka patří například E102 (tartrazin), E122 (azorubin), E129 (červeň allura), E951 (aspartam), E952 (cyklamáty) aj.

projít na článek

Klobásky z naší produkce

Bludovická klobása - libová klobáska vyrobena naším šéfkuchařem, bez éček a alergenů, lze zakoupit i s sebou, porce je zavakuována v lednici u výčepu

projít na článek

Nejlepší potraviny, které během podzimu dodají organismu vitamíny

Blížící se zima v mnohých z nás vyvolává představu chladu. Proto je vhodné zařadit do jídelníčku potraviny a kořeněná jídla, které dodají našemu tělu teplo a chybějící energii. The post Nejlepší potraviny, které během podzimu dodají organismu vitamíny fir

projít na článek

ÉČKA V POTRAVINÁCH -úvodník

Éčka neboli konzervanty, barviva, stabilizátory a jiné látky, nás na obalech potravin tak trochu děsí. Vyskytují se zprávy o alergických reakcích, hyperaktivních dětech a jiných zdravotních problémech, které souvisejí s obsahem éček.Pojďme se jim tedy pod

projít na článek

POZOR!

VE STŘEDU 31.5. ZAVÍRÁME V OBCHŮDKU V 16h. The post POZOR! first appeared on INDIVIDUALITY by Kabelkový Slon.

projít na článek

!!! POZOR !!! Nový termín olympiády

!!! POZOR!!! Vzhledem k nepříznivému počasí se olympiáda přesouvá na nový termín!!! Děkujeme za pochopení a prosíme o sdílení!

projít na článek