Praktický workshop Biovety v Oděse

Bioveta se setkala s veterinárními lékaři, kteří se starají o dobytek na ukrajinských farmách. Součástí návštěvy byl i praktický workshop.

projít na článek

Školení o psích vakcínách v Oděse

Bioveta dbá na to, aby její produkty byly používány přesně tak, jak mají. Jen tak je možné zajistit zdraví všech zvířat. Proto pravidelně vysílá své specialisty, aby školily veterinární lékaře, kteří mají s našimi produkty každodenní praxi. Jedna z posled

projít na článek

Semináře v Rumunsku a Bulharsku

V únoru se v rumunské Kluži uskutečnil on line seminář pro obchodní reprezentanty pobočky Biovety v Rumunsku (Bioveta Romania). Seminář, na kterém přednášel MVDr. Josef Zajíc, byl na téma: „Přípravky Biovety používané v reprodukci skotu“.

projít na článek

Produktoví manažeři Biovety navštívili Litvu

Ve dnech 23. 9–26. 9. navštívili produktoví manažeři Biovety pro skot a prasata Litvu, kde se aktivně účastnili konference pod záštitou státní autority a distribuční společnosti „VetMarket“.

projít na článek

Bioveta, a.s. uspořádala odborné přednášky v Latinské Americe

Koncem roku 2021 navštívili MVDr. Alberto Velasquez a MVDr. Josef Zajíc, Ph.D. některé klienty Biovety v Latinské Americe. Obchodní záležitosti, týkající se prodeje výrobků Biovety a registrace dalších veterinárních přípravků v tomto teritoriu projednali

projít na článek

Workshop Důslednosti

Oldich Kvasnika: workshop na t ma DSLEDNOST The post Workshop Důslednosti appeared first on Aperta, s.r.o..

projít na článek