Předposlední souboje sezony!

Sedmý díl OffROAD Maratonu se jede tuto sobotu 12. října na trati v Janovicích nad Úhlavou. Motorkáři a čtyřkolkáři letos naposledy pojedou tři hodiny, automobilové posádky šest hodin. Na své si přijdou i děti, mladší a starší junioři. Vzhledem k bodovému napětí v mnoha kategoriích půjde o velmi zajímavé boje. Tomu bude odpovídat i tři a půl kilometru dlouhá trať, na které si offroaďáci užijí rychlost i prověří své technické dovednosti.

projít na článek

OffROAD Maraton Milovice: Boje o body vrcholí!

Offroadová sezona se blíží do finále. Předposlední podnik osmidílného seriálu se jede v Milovicích v okrese Nymburk poblíž tamního tankodromu. Na motorkáře a čtyřkolkáře čeká tříhodinovka, na auta pět hodin. Jezdci tak naplno změří síly a najedou kilometr

projít na článek

Předposlední dýchánek

3. 4. 1990  jsme vás prvně přivítali,tuto sobotu 15. 4. se na Vás těšíme,31. 5. 2023 se rozloučíme GALERIE HELENY FEJKOVÉ34. SEZÓNA Vážení a milí […] The post Předposlední dýchánek first appeared on Helena Fejková Prague - modní originální oděvní design.

projít na článek

Carboniacup 2021 rozdal předposlední poháry na Lausitzringu

Sezóna Carboniacupu se nachýlila svému konci a o předposlední body se jezdci utkali na Lausitzringu, blízko města Klettwitz. Garantem dne se stala firma ZEKNOVA, která vložila své finanční prostředky a tedy závod nesl její jméno.

projít na článek

Dramatickou Rally Bohemia vyhrál Kalle Rovanperä

Rally Bohemia se nesla ve znamení strhujícího souboje jezdců továrního týmu ŠKODA Motorsport. Kalle Rovanperä a Jan Kopecký zajížděli i ve druhé etapě opět téměř identické časy a o výsledku rozhodla až předposlední rychlostní zkouška Radostín, kde Rovanpe

projít na článek

Carboniacup letos podruhé na Slovakia Ringu, jako dvojzávod

Carboniacup letos podruhé zamíří ke slovenským kolegům na okruh blízko Orechovej Potoni, neboli na Slovakia Ring a pojede se předposlední dvojzávod sezóny.

projít na článek