PŘÍPADOVKA: Vedeli ste, že robíme aj slovenskú Heureku? A ide nám to dobre, naozaj. Pozrite sa!

Už skoro půl roku jede BiddingTools i na slovenské Heurece a daří se mu výborně. Potvrzují to, jak naši klienti, třeba BezvaSport.sk, tak čísla, která jsme za tu dobu nashromáždili. BezvaSport.sk je obchod se sportovním zbožím, který nabízí oblečení, obuv a vybavení všech nejpopulárnějších značek. Není to žádný bezvýznamný garážový shop, takže nás zajímalo, jak si s BiddingToolsem na Slovensku vede. Srovnávali jsme meziročně, konkrétně srpen 2015 (bez BiddingTools) vs. srpen 2016 (po zavedení BiddingTools), ale i meziměsíčně – červenec vs. srpen 2016 – tedy před a po nastartování nástroje BiddingTools. Meziročně je nejmarkantnější nárůst obratu o bezmála 80 % při současném snížení PNO až o 58 %. „Jako dobrý,“ říkáme si, „a jak to dopadlo meziměsíčně?“ Meziměsíčně, tedy hned po nastartování BiddingTools, jsme zkrouhli náklady až o 43 % a nakopli obrat o celých 21 % nahoru. Takže až se nás příště budete ptát, jestli „robíme aj slovenskú Heureku?“ Tak můžeme s klidem říct, že „Hej, robíme a ide nám to dobre, pozrite sa sami.“ A co vy, inzerujete i na slovenské Heurece? Jste spokojení se svými výsledky? Článek PŘÍPADOVKA: Vedeli ste, že robíme aj slovenskú Heureku? A ide nám to dobre, naozaj. Pozrite sa! se nejdříve objevil na Trayto.

projít na článek

PŘÍPADOVKA: Meziroční nárůst obratu na Zboží.cz o 253 % není žádné sci-fi

Internetov knihkupectv Levneucebnice.cz se zamuje na on-line prodej uebnic, odborn literatury a literatury fakt. A faktem je, e nav en obratu s BiddingTools a o 253 % nen dn sci-fi. Dokazuj to v sledky, kter ch jsme na Zbo .cz od 1.11.2016 do 28.

projít na článek

PŘÍPADOVKA: Jak si udržet PNO a meziročně navýšit obrat o 202 %

Vánoce jsou pro velkou část e-shopů prodejním vrcholem celého roku. Obraty pomalu rostou už od září a svého maxima dosahují v listopadu a prosinci. Náš klient měl pro toto období jasnou představu – udržet PNO pod hranicí 3 % a oproti 2015 navýšit obrat.

projít na článek

Alza vs. Heuréka

První vlna antikampaně e-shopu Alza.cz již vyšuměla. Napsáno a řečeno o ní bylo už více, než bylo třeba. Ale pojďme sečíst škody. Žádné nejsou, ba naopak! Zákazníci Alzy, kterých je určitě mnoho, na Heureku nezanevřou. Budou při hledání recenzí a srovnán

projít na článek

PŘÍPADOVKA: Akinu.cz rozumí zvířatům, my rozumíme autobiddingu

S případovými studiemi jsme si dali na chvíli pauzu, ale výsledky našich klientů jsou tak pěkné, že si je prostě nemůžeme nechat pro sebe. Automatické bidování dokáže s vaší inzercí na zbožácích dělat divy. A e-shop Akinu.cz je toho důkazem. O e-shopu E-

projít na článek

OnaDnes nákupy: Kupony ke stažení a seznam obchodů

Nakupujte se slevou až 70 % ve více než 2 500 kamenných obchodech a 50 eshopech v Česku a na Slovensku! Připravte se na největší slevový nákupní týden v roce. Odstartuje už v pondělí 14. května!

projít na článek