Kapání patří mezi rychlé zavářky do polévky. Jako rychlé zavářky se označují ty zavářky, které pořídíme z domácích surovin a přitom vyžadují pouze minimální přípravu a velmi krátkou dobu k provaření v polévce. Rychlé zavářky můžeme rozdělit na vaječné zavářky, na zavářky z mouky nebo jiných obilninových výrobků nebo ze strouhanky, na zavářky z různých druhů sýrů a na zavářky z masa, masových výrobků nebo vnitřností. V našem článku najdete recepty na krupicové kapání, noky a knedlíčky do polévky.
Receptů na frankfurtskou polévku je celá řada, takže je na každém, co si do připravované polévky přidá. Frankfurtská se jmenuje proto, že se do ní původně dával frankfurtský párek. Tato polévka se řadí mezi takzvané přesnídávkové polévky, jí se s rohlíkem
projít na článekCuketa není pouze veganskou stravou. Receptů je celá řada. Cuketa se přidává do jídel, vaří se z ní i hlavní pokrmy, a co je velmi originální, i chutné polévky. Dnešní článek se zaměřuje právě na tyto netypické, ale velmi chutné polévky, které mohou oboha
projít na článekPolévka je grunt. Recepty na polévky jsou různorodé a každý si vybere z velké nabídky dle momentální chuti. Také rajskou polévku lze připravit buď tradičním způsobem, kdy jsou ve vodě vyvařeny originální suroviny, nebo ji můžeme nachystat z instantní směs
projít na článekJednohubky, kanapky a chuťovky jsou oblíbené vánoční a silvestrovské recepty. Nechybí na žádném vánočním stole. Chuťovky se podávají při oslavách [] Příspěvek Recepty na jednohubky, chuťovky a kanapky nejlepší recepty nejen na Silvestra! pochází z Vánočn
projít na článekJak říkávaly naše babičky: Polévka je grunt, maso zase špunt. Naši předkové to dobře věděli, a tak si polévku dopřávali každý den. Polévka byla levným, zároveň však vydatným a zdravým jídlem. Často se dávala na stůl již ráno, aby dodala na dlouhou dobu en
projít na článek