Recepty na kapání do polévky

Kapání patří mezi rychlé zavářky do polévky. Jako rychlé zavářky se označují ty zavářky, které pořídíme z domácích surovin a přitom vyžadují pouze minimální přípravu a velmi krátkou dobu k provaření v polévce. Rychlé zavářky můžeme rozdělit na vaječné zavářky, na zavářky z mouky nebo jiných obilninových výrobků nebo ze strouhanky, na zavářky z různých druhů sýrů a na zavářky z masa, masových výrobků nebo vnitřností. V našem článku najdete recepty na krupicové kapání, noky a knedlíčky do polévky.

projít na článek

Frankfurtská polévka

Receptů na frankfurtskou polévku je celá řada, takže je na každém, co si do připravované polévky přidá. Frankfurtská se jmenuje proto, že se do ní původně dával frankfurtský párek. Tato polévka se řadí mezi takzvané přesnídávkové polévky, jí se s rohlíkem

projít na článek

Cuketová polévka

Cuketa není pouze veganskou stravou. Receptů je celá řada. Cuketa se přidává do jídel, vaří se z ní i hlavní pokrmy, a co je velmi originální, i chutné polévky. Dnešní článek se zaměřuje právě na tyto netypické, ale velmi chutné polévky, které mohou oboha

projít na článek

Rajská polévka

Polévka je grunt. Recepty na polévky jsou různorodé a každý si vybere z velké nabídky dle momentální chuti. Také rajskou polévku lze připravit buď tradičním způsobem, kdy jsou ve vodě vyvařeny originální suroviny, nebo ji můžeme nachystat z instantní směs

projít na článek

Recepty na jednohubky, chuťovky a kanapky nejlepší recepty nejen na Silvestra!

Jednohubky, kanapky a chuťovky jsou oblíbené vánoční a silvestrovské recepty. Nechybí na žádném vánočním stole. Chuťovky se podávají při oslavách [] Příspěvek Recepty na jednohubky, chuťovky a kanapky nejlepší recepty nejen na Silvestra! pochází z Vánočn

projít na článek

Cibulová polévka – recepty

Jak říkávaly naše babičky: Polévka je grunt, maso zase špunt. Naši předkové to dobře věděli, a tak si polévku dopřávali každý den. Polévka byla levným, zároveň však vydatným a zdravým jídlem. Často se dávala na stůl již ráno, aby dodala na dlouhou dobu en

projít na článek