Salsa verde

Salsa verde pochází z Piomentu a dnes ji zná nejen celá Itálie. Někdy se jí také říká studená bylinková omáčka, ale není to omáčka v pravém slova smyslu, poslouží vám spíš jako dip či marináda. Je plná chutí, které získá z bylinek, olivového oleje, ančoviček a plodů kaparovníku, a využívá se k různým druhům upraveného masa, k pokrmům z ryb, vajec, sýrů, zeleniny, brambor, někdy se používá také do těstovin a salátů. Její příprava zabere jen pár minut a není to nic náročného.

projít na článek

Alegerile parlamentare din Germania – impactul limitat asupra euro, neconcordană a programului între FDP (Partidul Liber Democrat) i Partidul Verde

FDP, ca partid liberal, promovează comerul liber, o susinere mai mare a antreprenoriatului, reducerea birocraiei i a contribuiilor sociale, pe scurt, reducerea datoriei de stat. În partea opusă, Partidul Verde promovează costuri mai mari pentru aa-numită

projít na článek

Tacos rychlé, chutné, oblíbené

Tacos, tradiční pokrm mexické kuchyně, který zevšedněl v mnoha dalších zemích. Většinou jsou tacos servírovány jako součást menu s dalšími tex-mex specialitami, jako nachos, enchiladas, burritos a další. Je možné je podávat “jen” s přílohami jako rýže neb

projít na článek

Recept na avokádovou pomazánku s tequilou

Typickým mexickým destilátem obohacená verze klasického receptu. Doba přípravy 15 minut Porce Pro 3 až 4 osoby Ingredience 3 zralá avokáda – vypeckovaná a zbavená slupky 1 polévková lžíce kvalitní tequily (lze použít i mezcal) 1 malá bílá cibule nakrájen

projít na článek

Avokádový dip s černými fazolemi

Přichystejte si lahodnou variantu s černými fazolemi. Doba přípravy 20 minut Porce Pro 3 až 4 osoby Ingredience 2 avokáda bez pecek a slupky 1 plechovka černých fazolí 1 menší najemno nakrájená cibule 1 utřený stroužek česneku 1 čajová lžička chilli 1/2

projít na článek

Víte, kde nakoupit kvalitní španělské potraviny?

Pokud rádi cestujete a vaší oblíbenou zemi je Španělsko, určitě vám chutná i tamní výtečná kuchyně. Jestliže chcete připravit španělský pokrm ve vaší kuchyni, můžete toho docílit a to tak, že bude skutečně chutnat na vlas stejně, jako v restauraci ve Špan

projít na článek