Seznam běžných potravin obsahujících hořčík: Tyto jsou ho plné. Vy se nejspíš cpete prášky zcela zbytečně

Hořčík neboli magnesium je tak trochu přehlížená živina. Jenže pokud si jí nebudete hledět, může vám její nedostatek nadělat v těle paseku. A hořčíku by nemělo být ani moc. Přečtěte si, jakými potravinami ho můžete dostat do těla během stravování.

projít na článek

Seznam běžných potravin, které chrání slinivku před nádorovými onemocněními a fungují jako životabudič

Příroda nám nabízí řešení na mnoho našich zdravotních problémů. Existuje spousta bylinek a potravin, které mají skvělý vliv na naše zdraví. Možná o tom nevíte, ale většinu zázračných ingrediencí na přírodní životabudič máte běžně doma.

projít na článek

Seznam běžných potravin, které výrazně snižují cholesterol. Jsou levné, chutné a zdravé. Jezte je!

Všichni víme, že vysoký cholesterol rozhodně pro náš organismus není dobrý. Kde se ale v našem těle cholesterol bere a čím nám může vlastně uškodit? Existují potraviny, které umí přírodní, a mnohdy chutnou cestou snížit příliš vysokou hladinu škodlivého c

projít na článek

Seznam potravin, které mají naprosté minimum kalorií. Sestavte z nich jídelníček a zhubněte do léta

Léto je za dveřmi a s ním i myšlenky, zdali jsme schopní ještě nějaké to kilo před létem zhubnout. Pokud si sestavíte jídelníček z těchto potravin, šance na úspěch je téměř jistá. Tyto potraviny mají totiž naprosté minimum kalorií.

projít na článek

Seznam potravin, které brání stárnutí mozku, rozvoji Alzheimera a zlepší paměť. Od 50 let je jezte denně!

Stárnutí je přirozený lidský proces a nevyhne se nikomu z nás. Začali jste po padesátce zapomínat a mozek zpomaluje? Tři měsíce jezte tyto potraviny a uvidíte, že vám to bude pálit jako před lety.

projít na článek

Seznam studentů s klasifikací N-eklasifikován a 5

Zde studenti Střední školy podnikání v Českých Budějovicích naleznou seznam studentů, kteří si musí opravit své N-eklasifikování předmětu nebo výsledek 5. Je to seznam studentů ze tříd 2.DN a 2. DNI, kde jsem třídní učitel. Zde je příslušný soubor klasif

projít na článek