Školní rok zaplavil online svět vlnou novinek

Se zářím se doslova roztrhl pytel novinek na poli online marketingu. Nebudu chodit kolem horké kaše a pojďme se na ně rovnou podívat!

projít na článek

Startujeme nový školní rok

Tak už je to tu, začíná nový školní rok. Ten uplynulý byl intenzivní, se spoustou programů, setkání, snovými lektory, kteří se připojili knašemu týmu. Náš lektorský tým uskutečnil 85 lekcí Moje cesta na svět, 85 lekcí Moje cesta na svět více >> The post

projít na článek

Podzimní novinky ze světa online marketingu

Čas se nám posunul o hodinu, dny se zkrátily a mě napadlo sepsat pro vás několik zajímavých novinek z online marketingu. Vybral jsem několik klíčových, které se mi nejvíce zamlouvají a které mám v plánu brzy vyzkoušet.

projít na článek

4 tipy, proč věřit online reklamě

Možná to máte stejně jako já – donedávna jsem online reklamě vůbec nevěřil. Ale jak se začalo masivně rozvíjet elektronické obchodování, tak jsem postupně do této oblasti pronikl a uvědomil si, že bez online reklamy by svět e-commerce prakticky nemohl fun

projít na článek

Letošní novinky ze světa onlinu jedou!

Nedalo mi to a musel jsem pro vás sepsat několik novinek, se kterými se každý online specialista tento rok potkal. A jelikož se jedná o zajímavá zlepšení, je více než užitečné některá z nich zmínit.

projít na článek

CSS programy pro produktové kampaně Google?

Novinek v online marketingu není nikdy dost, a proto vám chci přiblížit CSS programy v reklamním systému Google Ads, se kterými se roztrhl pytel. A o co přesně jde?

projít na článek