Spolupráce Matta Heafyho a Ihsahna přinesla první ovoce

Obscuro.cz | Metalové novinky a obscurnosti Obscuro.cz | Metalové novinky a obscurnosti - Metalové novinky, zajímavosti, obscurnosti a info nejen o českém undergroundu Frontman Trivium Matt Heafy a norská metalová legenda Ihsahn mají společný black metalový projekt nazvaný Ibaraki. Jak je z názvu patrné, je věnovaný japonské tématice. Ta je blízká Matovi Heafymu, [...] Příspěvek Spolupráce Matta Heafyho a Ihsahna přinesla první ovoce pochází z Obscuro.cz | Metalové novinky a obscurnosti autor: Royal Blunt

projít na článek

Jablečná povidla od babičky pečená v troubě

Povidla jsou potravina kašovité konzistence. Vyrábí se ze sladkého ovoce, nejčastěji ze švestek, jablek či hrušek. Na rozdíl od marmelád a džemů se povidla tradičně vyráběla bez přídavku cukru vařením ovoce až do zahuštění nebo vypékáním na pekáči. Původn

projít na článek

Jak dlouho vydrží ovoce?

Mísa plná ovoce a zeleniny, 74 dní a fotoaparát. Co se asi může stát? Uvidíte šokující video...

projít na článek

Spor o první jídlo

Co má být prvním příkrmem pro kojence? V Česku striktně mrkvička, ve Francii klidně pórková polévka, v USA obilninová kaše a ve střední Americe ovoce. První příkrm je věc kulturních zvyklostí, i když to mnozí zdejší pediatři neradi slyší.

projít na článek

Veřejná zakázka spolupráce snutričním terapeutem

Spoluprace-s-nutricnim-terapeutem The post Veřejná zakázka spolupráce s nutričním terapeutem appeared first on Mateřská škola Juárezova.

projít na článek

Příběh šťavnatého ovoce

Další velice pěkné video, které zachycuje, jak se projevuje zub času na ovoci. Tentokrát ovšem pozpátku - tedy ze stádia, ve kterém by jej zcela určitě nikdo neokusil, až po stádium, kde ovoce přímo vybízí k ochutnání.

projít na článek