Štika na grilu s citrónovou omáčkou

Ingredience: - štika 4 porce - bílý jogurt 2 lžíce - citronová šťáva - cukr krystal - majonéza 100 g - olej - pepř - petrželka - sůl Postup: Porce štiky pokapeme citrónovou šťávou a necháme odležet. Osolíme je, opepříme, pokapeme olejem, vložíme do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem a grilujeme. Za několik minut je obrátíme, potřeme olejem a grilujeme, až změknou. Podáváme s omáčkou, s bramborovými hranolky a se zeleninovým salátem. Příprava omáčky: Uvedené potraviny dobře...

projít na článek

Mistři grilu ukážou, jak na ikonický burger Juicy Lucy se sýrem

Tvrdí se o něm, že je nejlepším burgerem v Americe, protože v sobě spojuje ideální poměr masa a sýru. V dnešním dílu akademie vám jeho průvodci ukážou, jak si na grilu připravit proslavený burger Juicy Lucy s českým blaťáckým...

projít na článek

Grilovaná žebra

Šťavnatá žebra na 4 způsoby. S BBQ omáčkou, bez ní, v troubě či na grilu. Kterou zkusíte jako první? Žebra se tradičně pomalu vaří v udírně. Čím nižší teplota, tím déle to trvá, ale zároveň platí, že čím nižší teplota, tím více vnitřní vlhkosti si žebra p

projít na článek

Sous Vide Losos se špenátem a dijonskou smetanovou omáčkou

Extra šťavnatý losos v poněkud netradiční, ale o to chutnější kombinaci. Křehký losos, jednodušší než kdy jindy. Tento recept v podstatě nevyžaduje žádnou úpravu. Losos připravený metodou sous-vide je šťavnatý a plný chuti. Díky vakuovému sáčku zůstane ve

projít na článek

Limitovaná edice Dvouručák

Láďa Grileman král všech grilů v exkluzivní spolupráci s kapelou KONTRAFAKT. Koncert KONTRAFAKT v O2 aréně exkluzivně přinese dvouručák prémiový hovězí burger, který již před koncertem můžete zakoupit v našich prodejnách.

projít na článek

Účinky hlívy ústřičné

Tato dřevokazná houba se nachází v přírodě na kmenech stromů. Její textura je masitá, vůně silně příjemně houbová. Hlíva ústřičná obsahuje velké množství antioxidantů a je známo, že je vhodná při snižování cholesterolu v krvi. Lze ji konzumovat buď syrovo

projít na článek