TCR Eastern Europe se chystá na rok 2024 se změnami

Seriál TCR závodních vozů má v Evropě své místo. U nás si toto závodění vyrovnaných vozů našlo své místo v seriálu TCR Eastern Europe Series a chystá se s malými změnami do dalšího ročníku.

projít na článek

TCR Eastern Europe s českou účastí

Přinášíme rozhovor s talentovaným českým závodníkem Vítem Smejkalem, který v sezoně 2022 doplní českou účast v prestižním seriálu TCR Eastern Europe.

projít na článek

Úvodní podnik TCR Eastern Europe ve zpětném zrcátku

V pořadí pátý ročník TCR Eastern Europe odstartoval úvodním podnikem na maďarském okruhu Balaton Park, který nabídl atraktivní podívanou a především odkryl karty, s kterými se letos bude hrát. Úřadující šampion Maťo Homola sice vyhrál úvodní závod, ale vy

projít na článek

V Brně se na staru předvedlo více než 20 vozů TCR

Předposlední podnik letošní sezony TCR Eastern Europe na Automotodromu Brno byl v lecčem speciální. Nejenže se pozměnila situace v boji o titul, ale startovní pole obohatila i prestižní série TCR Europe.

projít na článek

Velké finále TCR Eastern Europe rozhodne o titulu v Mostě

TCR Eastern Europe se řítí do finále své v pořadí již čtvrté sezóny a o titul budou bojovat i čeští jezdci. V předchozích třech ročnících se cestovní vozy při návštěvě České republiky proháněly na brněnském okruhu, ale letos se finálová bitva odehraje na

projít na článek

Homola a Bucsi se přetahují o výhry

Šampionát TCR Eastern Europe vstupuje do druhé poloviny sezóny 2024. Souboj o titul je více než vyrovnaný a přední dvě příčky zaujímají Slovák Maťo Homola a Maďar Attila Bucsi. Na nejvyšší pódiový stupínek dosud nikoho nepustili.

projít na článek