Úvodní podnik TCR Eastern Europe ve zpětném zrcátku

V pořadí pátý ročník TCR Eastern Europe odstartoval úvodním podnikem na maďarském okruhu Balaton Park, který nabídl atraktivní podívanou a především odkryl karty, s kterými se letos bude hrát. Úřadující šampion Maťo Homola sice vyhrál úvodní závod, ale vyrostl mu silný soupeř.

projít na článek

V Brně se na staru předvedlo více než 20 vozů TCR

Předposlední podnik letošní sezony TCR Eastern Europe na Automotodromu Brno byl v lecčem speciální. Nejenže se pozměnila situace v boji o titul, ale startovní pole obohatila i prestižní série TCR Europe.

projít na článek

TCR Eastern Europe s českou účastí

Přinášíme rozhovor s talentovaným českým závodníkem Vítem Smejkalem, který v sezoně 2022 doplní českou účast v prestižním seriálu TCR Eastern Europe.

projít na článek

TCR Eastern Europe se chystá na rok 2024 se změnami

Seriál TCR závodních vozů má v Evropě své místo. U nás si toto závodění vyrovnaných vozů našlo své místo v seriálu TCR Eastern Europe Series a chystá se s malými změnami do dalšího ročníku.

projít na článek

Velké finále TCR Eastern Europe rozhodne o titulu v Mostě

TCR Eastern Europe se řítí do finále své v pořadí již čtvrté sezóny a o titul budou bojovat i čeští jezdci. V předchozích třech ročnících se cestovní vozy při návštěvě České republiky proháněly na brněnském okruhu, ale letos se finálová bitva odehraje na

projít na článek

FIA Truck Most ve zpětném zrcátku

Po závodech na Redbullringu, v Misanu, Nürnburgringu, Slovakiaringu a Hungaroringu se závody FIA European Truck Racing Championship ETRC přesunuly do severočeské tradiční destinace truckerského závodě, tedy na autodrom do Mostu, kde letos trucky mimochode

projít na článek