Velké finále TCR Eastern Europe rozhodne o titulu v Mostě

TCR Eastern Europe se řítí do finále své v pořadí již čtvrté sezóny a o titul budou bojovat i čeští jezdci. V předchozích třech ročnících se cestovní vozy při návštěvě České republiky proháněly na brněnském okruhu, ale letos se finálová bitva odehraje na AUTODROMU MOST. Atraktivní závodní série se silnou účastí českých jezdců, v čele se zástupci týmu Hyundai Janík Motorsport, se zde představí během prvního zářijového víkendu v rámci 30. ročníku mistrovství Evropy okruhových tahačů TEXTAR Czech Truck Prix.

projít na článek

TCR Eastern Europe s českou účastí

Přinášíme rozhovor s talentovaným českým závodníkem Vítem Smejkalem, který v sezoně 2022 doplní českou účast v prestižním seriálu TCR Eastern Europe.

projít na článek

Carboniacup se přiblížil Slovakiaringem do finále

V pořadí již šestý letošní závod Carboniacupu hostila letos už podruhé Orechová Potoň na Slovensku, neboli autodrom Slovakiaring, který poslední dobou přitahuje velké akce v závodech na okruzích. Nesměl zde chybět ani Carbonia cup, který se šestým dvojzáv

projít na článek

Mpizza Day uzavřel sezónu Carbonia Cupu v Mostě

Každý ročník musí mít své vítěze a tak i Carboniacup v sezóně 2014 dozrál do finále, které se konalo posledním 6-tým sobotním závodem na autodromu v Mostě při rekordní účasti 91 přihlášených vozů i v dosti mlhavém a mrholivém počasí.

projít na článek

Brněnští Draci postoupili do finále extraligy

Uplynulý týden čekali na Draky poslední čtyři zápasy Nadstavby o titul. Obhájci extraligového titulu je zvládli na sto procent a zajistili si postup do finále soutěže.

projít na článek

Finále Carboniacupu proběhne v neděli v Mostě

Letos se objeví jezdci Carboniacupu na domácí trati v Mostě již potřetí a uzavřou také letošní sezónu 2017 v Mostě dne 15.10. Vystřídají tak na technické zatáčkovité trati jezdce FIA ETCC, kteří si zde zazávodili o tomto víkendu. Garantem závodního víkend

projít na článek