Často má vyšší zbytkový cukr (polosuché nebo poloslaké víno), což mu dodává sladký, ale vyvážený charakter. Může mít i nádech medu nebo karamelu, což přispívá k jeho jedinečnosti. Zajímavou variantou je například naturální oranžový Tramín červený, který je zcela suchý a přitom nádherně voní a chutná.
Malina a jahoda Speciálně připravená ovocná směs obohacená ECHINACEOU pro chvíle klidu. Složení: drcená jablka ibišek květ ostružina list přírodně identické jahodové aroma jahodová šťáva kyselina vinná přírodně identické malinové aroma malinov
Mandarinka a granátové jablko Speciálně připravená ovocná směs pro chvíle klidu. Složení: jablko plod ibišek květ ostružina list lékořice kořen kyselina citrónová přírodní mandarinkové aroma granátové jablko aroma šípek plod mandarinková kůra
Červený rybíz byl nepostradatelným ovocem na výrobu šťáv, marmelády a želé, pro svojí výraznou chuť, krásnou barvu a velký obsah pektinů. Proto se pár keříků vždy pěstovalo u každé chalupy. Marmeláda z červeného rybízu je snad nejlepší na lepení vánočního
Zimní čaj s kořením Bylinný čaj aromatizovaný porcovaný v nálevových sáčcích. Složení: ibišek květ skořice kůra (15 %) ostružina list jablko plod (11 %) zázvor kořen aroma lékořice kořen čekanka kořen pomerančová kůra (3 %) přírodní pomeran
Přidává se do luštěnin, k bramborům, slaným pomazánkám. Používá se do uzenin a k zelenině, zejména k zelí a kapustě. Do luštěniny je oblíbený nejen pro svoje specifické aroma ale i pro svoje pozitvní účinky proti nadýmání. Má mírně pepřové aroma. Balení: