Udělejte jí radost na Valentýna

Svátek zamilovaných se blíží. Rozdávejte radost v podobě Kosmetiky Capri. Ta je totiž světovým unikátem. Kosmetické přípravky obsahují až 30 % surovin z kozího mléka. Jde o nezvykle vysoký poměr, který zaručuje opravdový efekt. Mezi další ingredience patří samozřejmě vitamíny, minerály, ceramidy, byliny a léčivé rostliny, oleje i aktivní látky. Nyní Kosmetika Capri vybrala a s láskou zabalila produkty do lákavých Valentýnských balíčků. Ty rozhodně udělají Vaší lásce radost. LEKNÍNOVÝ BALÍČEK Luxusní dárek pro náročné ženy přináší tři jedinečné produkty Le Chaton. Zklidňující leknínový 24 h krém, který rozjasňuje a zjemňuje podrážděnou a citlivou pleť. Čisticí pleťovou pěnu s kouzelnou lískou, která je určena k hlubokému a šetrnému čištění citlivé pleti. Inovované sérum s anti-ageing účinkem a silným hydratačním efektem. Obsahuje látky podporující přirozený hydratační faktor pokožky. Valentýnská cena balíčku se 14 % zvýhodněním: 1 182 Kč BALÍČEK PÉČE S RŮŽÍ Dárek pro ženy milující růže. Obsahuje čtyři jedinečné produkty Le Chaton. Denní omlazující krém s růžovým olejem. Jde o lehkou, dobře roztíratelnou emulzi s bohatým obsahem čerstvých buněk jahod. Obsahuje intenzivní hydratační a vitamínové složky, ochrání pleť před škodlivým slunečním a světelným záření. Noční regenerační krém s růžovým olejem. Ten zvyšuje jemnost a jas pleti, posiluje její pevnost a pružnost, omezuje tvorbu vrásek. Je určen pro noční ošetření citlivé, zvláště suché a zralé pleti. Hydratační a zklidňující pláténková pleťová maska s růží, která má osvěžující efekt a vysoce hydratační účinek. Rozjasňující krém okolo očí, který je ideální pro citlivé oční okolí a redukuje kruhy pod očima. Valentýnská cena balíčku se 14 % zvýhodněním: 1 680 Kč Kosmetika Capri hledala inspiraci ve Francii a své značky pojmenovala La Chèvre a Le Chaton. Tyto značky mají v Česku tradici již 28 let a za tu dobu udělaly radost mnohým ženám, ale i mužům. Vybírejte s radostí na www.kosmetikacapri.cz

projít na článek

MDŽ patří vám! Udělejte si radost dárkem.

Nespoléhejte se s dárkem k MDŽ na svou drahou polovičku. Raději to vezměte do vlastních rukou a udělejte si radost samy. Zasloužíte si to. My vám poradíme, jak můžete oblečení, kosmetiku nebo třeba wellness pobyty nakupovat výhodněji.

projít na článek

Svátek svatého Valentýna: Příběh lásky a tradice

Svátek svatého Valentýna, známý také jako Den zamilovaných, je oslavou lásky a romantiky, která má hluboké kořeny v historii.

projít na článek

SVATÝ VALENTÝN

I naše společnost přeje a fandí všem zamilovaným z celé ČR. Proto od dnešního dne až do svátku Svatého Valentýna, tj. do 14.02.2018 (včetně) si můžete pronajmout veškerá naše vozidla s požadovaným přistavením na den SVATÉHO VALENTÝNA 14.02.2018 se speciál

projít na článek

DIY dárky: 4 tipy na rychlé a levné dárky k Valentýnu na poslední chvíli

Už máte pro vaši druhou polovičku dárek na Valentýna? Ne? Nezoufejte, přinášíme vám rychlé a levné tipy na DIY dárky na Valentýna.

projít na článek

AliExpress tipy - dětské povlečení, lodičky, mikina

Na Valentýna nemusíte dělat radost jen svému protějšku a čekat, čím vás obdaruje on(a), víte to, že jo? Nakoukněte s námi do virtuálních regálů AliExpress.com a v rámci pěstování sebelásky potěšte osobu, která si to zaslouží ze všech nejvíc.

projít na článek