V čele nového vlastníka společnosti COFIDIS stojí jedna z největších bank Francie

Novým majoritním vlastníkem společnosti COFIDIS Participations se stala skupina CARMEN, ve které je mimo jiné zastoupena také jedna z nejvýznamnějších evropských bank Banque Fédérative du Crédit Mutuel. COFIDIS, který poskytuje v České republice úvěry od roku 2004, získá díky novému vlastníkovi mnohem silnější zázemí pro svůj další rozvoj. Pro Crédit Mutuel je vstup do růstových aktivit COFIDISu příležitostí pro další rozvoj v oblasti retailového bankovnictví.

projít na článek

Černé scénáře se nepotvrdily, nový spotřebitelský zákon se v chování klientů COFIDISU neprojevil

Po třech měsících platnosti nového spotřebitelského zákona se neprojevily v chování zákazníků společnosti COFIDIS výrazné změny. Vyplývá to z údajů společnosti COFIDIS za poslední tři měsíce.

projít na článek

COFIDIS udržuje pozici nejméně rizikové nebankovní společnosti

Nejméně rizikový úvěr – stejně jako před rokem - nabízí společnost COFIDIS. Vyplývá to z nového vydání tzv. indexu predátorského úvěrování (IPU), který připravuje společnost Člověk v tísni o.p.s.

projít na článek

COFIDIS je nejméně riziková společnost mezi nebankovními firmami

COFIDIS nabízí nejméně rizikovou půjčku. Vyplývá to z nezávislého průzkumu společností Člověk v tísni o.p.s. a SOS Sdružení obrany spotřebitelů, které analyzovaly smluvní podmínky nebankovních společností, poskytujících spotřebitelské úvěry.

projít na článek

Se službami společnosti COFIDIS je dlouhodobě spokojeno více než 90 % klientů

S celkovou úrovní poskytovaných služeb společnosti COFIDIS je spokojeno 92 % klientů, z toho 60 % zákazníků uvedlo, že je se službami dokonce velmi spokojeno. Vyplývá to z výsledků výzkumu společnosti Ipsos Tambor, který se uskutečnil letos v červnu.

projít na článek

Specialista na úvěry na dálku COFIDIS spouští nový web

Po šesti letech působení společnosti COFIDIS v České republice prodělal web společnosti zásadní změnu designu. Pro budoucí i stávající klienty tak web získává nejen přívětivější vzhled, ale je také nově obohacen o velké množství užitečných informací a tak

projít na článek