Vajíčková tlačenka je nejen delikatesa, ale i praktické jídlo, které představuje ideální způsob, jak spotřebovat vejce, kterých máme během Velikonoc nadbytek. Vaječnou tlačenku si můžete udělat nejen po Velikonocích, ale i kdykoliv jindy v roce. Je totiž výborná, jednoduchá na přípravu, levná a skvěle se hodí na různé oslavy a domácí party.
Dvě kolečka Borotické tlačenky vložíme na talíř. Nakrájíme najemno cibuli. Cibuli vložíme do hrníčku kde si připravíme zředěný ocet s vodou v poměru 1:1, necháme odstát. Po uplynutí 10 minut tlačenku přelijeme připravenou směsí. My jsme ještě doplnili čer
projít na článekPřestože už jsou Velikonoce dávno za námi, nabízíme vám několik receptů na vajíčkovou pomazánku či salát. Obojí zajisté patří v tuzemsku mezi vyhledávané pokrmy studené kuchyně, v některých rodinách bývá i tradičním pokrmem k snídaním, svačinám a večeřím.
projít na článekOtevřeli jsme pro vás novou prodejnu Uzeniny FARMÁŘ Praha 10. Prodejnu najdete v nákupním centru EDEN ve Vršovicích na ulici U Slavie 1527/3. Uzeniny Farmář v Praze Vršovicích nabízí vybrané uzeniny, masné výrobky a další potravinářské delikatesy. Najdete
Nejvíce vařených vajec se v domácnostech objeví během velikonočních svátků. Existuje mnoho receptů, jak vejce zužitkovat. Tradiční je samozřejmě vajíčková pomazánka, ale vejce se dají použít také jako příloha k omáčce, například ke koprové.
projít na článek