Vánoční večírek 19.12.2019

Rok 2019 uzavřel CS STEEL a.s. na Vánočním večírku 19.12.2019. Po tradiční prezentaci důležitých i úsměvných momentů roku, báječném rautu, došlo i na představení „nováčků“ v naší firmě. Každý musel představit sám sebe různou formou, např. písní, přednesem básniček, což přispělo ke všeobecnému veselí. Vše završila tombola, kde každý účastník vyhrál. Děkujeme všem spolupracovníkům za pracovní úsilí v roce 2019 a přejeme všem hodně štětí, zdraví a úspěchů v roce 2020, kdy naše společnost oslaví 10 let od jejího vzniku. Článek Vánoční večírek 19.12.2019 se nejdříve objevil na CS STEEL.

projít na článek

Vánoční hra 2015

Milí rodiče a přátelé Violky, přijměte prosím pozvání na Vánoční hru, kterou zahrají děti v pátek 18. prosince v 16 hod. v prostorech Základní školy Waldorfské. Těšíme se The post Vánoční hra 2015 appeared first on Violka.

projít na článek

Tipy na vánoční dárky pro rodiče

Vánoce se neúprosně blíží, ale sehnat všechny vánoční dárky je rok od roku těžší? Zachovejte klid. My vám s tím pomůžeme. Tentokrát jsme si posvítili v našem vánočním speciálu na vánoční dárky pro rodiče.

projít na článek

Telefon jako vánoční dárek

Pokud jste dostali nový telefon jako vánoční dárek a přemýšlíte, jak zprovoznit EET i na novém telefonu, podívejte se na tento návod: Návod, jak přenést EET do nového telefonu. The post Telefon jako vánoční dárek appeared first on EET Plus jednoduše zd

projít na článek

Vánoční fotografování v rodinném centru HEŘMÁNEK v Olomouci

Tento rok jsem se domluvila s rodinným centrem Heřmánek v Holici na vánoční fotografování a to v pátek 26.11. Focení bude probíhat celý den, objednávky na telefonu 777 007 279 :) http://rc-hermanek.cz Celý článek Vánoční fotografování v rodinném centru H

projít na článek

Ještě jsou volné termínky na vánoční focení

I v OLOMOUCI i v BRNĚ mám ještě volné termínky na vánoční focení s dodáním fotek do Vánoc :-) Celý článek Ještě jsou volné termínky na vánoční focení si můžete přečíst na BABYATELIER.

projít na článek