Jednoduchý raw recept na rychlou domácí osvěžující zelenou polévku z cukety, okurky, špenátu a hrášku. Vitariánský & bezlepkový recept plný vitamínů a minerálů. Polévka je hotová za 10 minut. INGREDIENCE na cca dvě porce: Malá hrst natural kešu ořechů, namočených cca na 2 hodiny ve studené vodě (koupíte zde ») Polévková lžíce loupaných konopných semínek (koupíte zde ») Půlka menší cukety Půlka salátové nebo polní okurky Dvě hrsti čerstvého baby špenátu nebo mangoldu Hrst čerstvého...
Recept na velice jednoduchou domácí pomazánku z avokáda, přirozeně bez mléka, laktózy, bez cukru, bez sóji, bez lepku (gluten free), bez konzervantů a barviv. Hotová je během 5 minut. Avokádovou pomazánku můžete namazat na raw chlebíčky/krekry, ale také n
projít na článekRecept na raw osvěžující cuketovo-citronovou polévku podle projektu Živé potěšení. Polévka bez lepku, bez mléka a laktózy, bez vajec, bez umělých přísad, sladidel a éček. INGREDIENCE: 3 malé cukety 1 jarní cibulka 60 ml citronové šťávy (cca 1 ½ citr
projít na článekRaw žampionová krémová polévka z marinovaných žampionů a avokáda. Jednoduchá vydatná hustší polévka - veganský & bezlepkový & raw food recept. Pro výraznější chuť si žampiony předem namarinujeme, nejlépe přes noc nebo aspoň 3-4 hodiny. Na polévku
projít na článekRychlá vitariánská okurková polévka s koprem a kešu ořechy. Osvěžující zdravá polévka přirozeně bez lepku, bez laktózy, bez glutamanu, bez éček, barviv a podobně. Polévka je vhodnější spíše pro teplejší roční období, ale pokud si do ní přidáte zahřívací k
projít na článekDalší raw food recept na vitariánskou polévku. Řešila jsem, jak spotřebovat všechny ty úžasné dýně ze zahrádky rodičů, abych využila co nejvíce živin z těchto bio výpěstků. Jednoduchý způsob zpracování dýně v tzv. živé kuchyni je raw dýňová polévka. Mám r
projít na článek