Zelená polévka z cukety, okurky, špenátu a hrášku (raw food)

Jednoduchý raw recept na rychlou domácí osvěžující zelenou polévku z cukety, okurky, špenátu a hrášku. Vitariánský & bezlepkový recept plný vitamínů a minerálů. Polévka je hotová za 10 minut. INGREDIENCE na cca dvě porce: Malá hrst natural kešu ořechů, namočených cca na 2 hodiny ve studené vodě (koupíte zde ») Polévková lžíce loupaných konopných semínek (koupíte zde ») Půlka menší cukety Půlka salátové nebo polní okurky Dvě hrsti čerstvého baby špenátu nebo mangoldu Hrst čerstvého...

projít na článek

Avokádová pomazánka (raw food)

Recept na velice jednoduchou domácí pomazánku z avokáda, přirozeně bez mléka, laktózy, bez cukru, bez sóji, bez lepku (gluten free), bez konzervantů a barviv. Hotová je během 5 minut. Avokádovou pomazánku můžete namazat na raw chlebíčky/krekry, ale také n

projít na článek

Vitariánská cuketovo-citronová polévka podle projektu Živé potěšení (raw food)

Recept na raw osvěžující cuketovo-citronovou polévku podle projektu Živé potěšení. Polévka bez lepku, bez mléka a laktózy, bez vajec, bez umělých přísad, sladidel a éček. INGREDIENCE: 3 malé cukety 1 jarní cibulka 60 ml citronové šťávy (cca 1 ½ citr

projít na článek

Žampionová krémová polévka z marinovaných žampionů a avokáda (raw food)

Raw žampionová krémová polévka z marinovaných žampionů a avokáda. Jednoduchá vydatná hustší polévka - veganský & bezlepkový & raw food recept. Pro výraznější chuť si žampiony předem namarinujeme, nejlépe přes noc nebo aspoň 3-4 hodiny. Na polévku

projít na článek

Okurková polévka s koprem a kešu ořechy (raw food)

Rychlá vitariánská okurková polévka s koprem a kešu ořechy. Osvěžující zdravá polévka přirozeně bez lepku, bez laktózy, bez glutamanu, bez éček, barviv a podobně. Polévka je vhodnější spíše pro teplejší roční období, ale pokud si do ní přidáte zahřívací k

projít na článek

Dýňová polévka s mrkví a marinovanými dýňovými kostičkami (raw food)

Další raw food recept na vitariánskou polévku. Řešila jsem, jak spotřebovat všechny ty úžasné dýně ze zahrádky rodičů, abych využila co nejvíce živin z těchto bio výpěstků. Jednoduchý způsob zpracování dýně v tzv. živé kuchyni je raw dýňová polévka. Mám r

projít na článek