GASTROSERVIS 24 - SERVIS A PRODEJ GASTRONOMICKÉ TECHNOLOGIE

SERVIS A PRODEJ GASTRONOMICKÉ TECHNOLOGIE

projít na web

Rational, nové řady iCombi Pro a iCombi Classic

Společnost Rational uvedla na trh dvě inovované řady konvektomatů. Základní s názvem iCombi Classic a vylepšenou iCombi Pro. Oproti předchozím produktovým řadám jsou tyto dvě nové v mnohém přepracované a to jak po konstruční stránce zejména v rozvodu vzdu

projít na článek

Řada konvektomatů UNOX ZERO

Společnost Unox přichází v letošním roce s řadou novinek. Jednou z nich je řada konvektomatů ZERO o velikosti 5, 7 a 10 gastronádob 1/1.Tato řada je typická svým nově zpracovaným odolným ovládacím displejem, vysokým tepelným výkonem a detaily, jež zvyšují

projít na článek

Hospody a restaurace otevírají s novými pravidly 3R + 3S

Společně se čtvrtečním otevřením gastronomických provozů startuje také iniciativa Bezpečná restaurace, jejímž cílem je sjednotit hygienická pravidla v gastronomii a prostřednictvím marketingové kampaně podpořit jejich dodržování u hostů i obsluhy. Bezpečn

projít na článek

SALIMA 2020 Mezinárodní potravinářský veletrh

19.-21.11. 2020 Vzhledem ke stávajícímu zákazu konání hromadných akcí včetně pořádání veletrhů a celkově mimořádné nejisté „vis maior“ situaci se vedení společnosti Veletrhy Brno rozhodlo přesunout komplex potravinářských veletrhů SALIMAdo náhradního t

projít na článek

Výrobníky ledu běžná údržba

Výrobník ledu by neměl chybět v žádné restauraci, baru, kavárně. Led najde využití v kuchyni, při přípravě nápojů i prezentaci pokrmů a každý rok s nadcházejícím létem jeho spotřeba v provozu stoupá. O to citelnější ztrátou je, pokud se výrobník ledu poro

projít na článek

Konvektomaty předcházení závad

Na příchod konvektomatů si v provozech zvykli kuchaři velmi rychle. Tato zařízení dokázala nahradit a z velkokuchyní vytlačit řadu tradičních zařízení, od horkovzdušných pecí až po osvědčené trouby pod sporáky. Jsou výkonnější a mnohostrannější a zvládaj

projít na článek

Mycí stroje skla a nádobí údržba

Jedním z nepostradatelných pomocníků v profesionální kuchyni je bezesporu myčka nádobí. Tento neodmyslitelný pomocník je však také jedním z nejvíce poruchových zařízení. Ne všechny závady však vedou k okamžitému zastavení stroje a jeho vyřazení z provozu,

projít na článek

Úprava vody

Základem pro bezproblémový chod každého zařízení je mimo jiné správná kvalita připojeného zdroje vody. Ač voda z vodovodního řádu splňuje podmínky pitné vody nutně to ještě nemusí znamenat, že je voda vhodná, pro napojení na konvektomat, myčku, výrobník l

projít na článek

Služby a servis

Gastroservis24 neustále zkvalitňuje své služby. Důkazem toho je stále větší počet spokojených zákazníků, kteří u nás nacházejí požadované služby s veškerým komfortem. Náš zákazník je naší prioritou, proto je veškerá naše snaha a pozornost zaměřena právě n

projít na článek

Plánovaná údržba

Každý gastronomický provoz, od nejmenšího stánku rychlého občerstvení až po velké kuchyně a vývařovny ve školách a nemocnicích, je odkázán na bezvadně fungující technologické zařízení pro přípravu, zpracování, výrobu a výdej jídel. Bez těchto strojů a zař

projít na článek