Kdo nikdy nezažil pocit nafouklého břicha, ať hodí kamenem. Nadýmání nám může velice znepříjemnit náš život. Pokud jde i o váš problém, pak rozhodně čtěte dál. Naše babičky totiž znaly skvělý trik, jak se nadmutého břicha nadobro zbavit.
Perníkové koření je snad nejvíce voňavé koření, které se používá. Voní vánočně, rodinnou pohodou, babiččinou kuchyní. Receptů na perníkové koření jsou stovky, každý se trochu liší. V některých zemích se přidává třeba trocha mletého černého pepře, jinde pe
projít na článekFenykl pěstovaly už naše babičky. Jde o výborné léčivé koření a jeho sláva se nyní zaslouženě vrací. Kromě fenyklu obecného máme nyní k dispozici i sladký, hlíznatý fenykl. Dříve se využíval dokonce více než dnes. Někdo zná fenykl jako zeleninu, jiný jako
projít na článekProvensálské koření je světově proslulá jihofrancouzská směs aromatických bylinek, z nichž se mnohé používají i jako léčivé rostliny a podporují dobré trávení. Toto koření dodá pokrmům z masa i ryb vůni a chuť typickou pro francouzské speciality a pokrmy
projít na článekMáloco nám dokáže narušit klidný spánek tak, jak nemilé křeče v našich nohou. Pokud jste to někdy zažili, jistě víte, o čem je řeč. Dobrou zprávou je, že máme řešení. Geniální trik našich babiček.
projít na článekVynikající zpráva pro milovníky BBQ! Právě jsme naskladnili neuvěřitelných 400 druhů grilovacího koření a omáček od nejlepších výrobců z celého světa. Mezi nimi jsou například americký American Stockyard, anglický Angus&Oink, nebo třeba holandský Sau
projít na článek