Vynikající zpráva pro milovníky BBQ! Právě jsme naskladnili neuvěřitelných 400 druhů grilovacího koření a omáček od nejlepších výrobců z celého světa. Mezi nimi jsou například americký American Stockyard, anglický Angus&Oink, nebo třeba holandský Saus.Guru. Náš sklad se nyní hemží lahodnými vůněmi a chutěmi, které dodají každému grilování a vaření tu správnou šťávu. Vyberte si značku, kterou máte nejraději, a pořiďte si koření či omáčku ještě dnes!
Provensálské koření je světově proslulá jihofrancouzská směs aromatických bylinek, z nichž se mnohé používají i jako léčivé rostliny a podporují dobré trávení. Toto koření dodá pokrmům z masa i ryb vůni a chuť typickou pro francouzské speciality a pokrmy
projít na článekSýrové omáčky zdomácněly v individuálních verzích díky široké nabídce jídel v restauracích. Existuje mnoho modifikací těchto omáček. Hodí se nejen k těstovinám, ale i jako výborné dochucovadlo k masu, a to tak, že sýrovou omáčkou přeléváme třeba přes gril
projít na článekSaturejka je oblíbená, a zároveň málo známá bylina. Používá se při vaření, neboť jídlu dodává specifickou palčivou chuť a příjemnou vůni. Předtím, než saturejku začnete pěstovat, se musíte rozhodnout, který ze dvou druhů zvolíte. Můžete si vybrat jednolet
projít na článekLibeček je nejen silné aromatické koření, ale i léčivá bylina. Jako koření mu mnozí z nás přijdou na chuť často až s přibývajícím věkem, kdy si jeho výrazné aroma můžeme dokonce oblíbit. Jednou z velmi prospěšných vlastností libečku je příznivý vliv na za
projít na článekFenykl pěstovaly už naše babičky. Jde o výborné léčivé koření a jeho sláva se nyní zaslouženě vrací. Kromě fenyklu obecného máme nyní k dispozici i sladký, hlíznatý fenykl. Dříve se využíval dokonce více než dnes. Někdo zná fenykl jako zeleninu, jiný jako
projít na článek