Čeští taekwondisté vezou dvě pátá místa z Mistrovství Evropy

Dvě pátá místa vybojovali čeští reprezentanti Taekwondo na Mistrovství Evropy v olympijských vahách, které se konalo 10.-13.12. v Sarajevu. Mistrovství, které bylo jednou z prvních akcí od počátku pandemie covid-19, je důležitou částí přípravy na nadcházející olympijskou kvalifikaci.

projít na článek

Čeští taekwondisté získali stříbro

Český student ČVUT Jakub Skořepa reprezentoval Taekwondo v portugalské Coimbře na Univerzitním mistrovství Evropy. Po obnoveném zranění získal pro Česko stříbrnou medaili.

projít na článek

Čeští taekwondisté byli na ME v Rhodosu třikrát ve finále!

Česká bojovnice Petra Novotná vybojovala na řeckých ostrovech skvělé 5. místo na 13. Mistrovství Evropy. Mezi muži exceloval Anh Vu Vieth, který skončil také na pátém místě a Ondřej Havlíček, který má šestou příčku.

projít na článek

Čeští trenéři vybrali finální patnáctku pro Euro

Jedenáct bronzových medailistů z loňského mistrovství Evropy v maďarském Székesfehérváru se objevilo v nominaci české reprezentace na mistrovství Evropy v malém fotbalu, které hostí do 9. do 17. června brněnský stadion za Lužánkami.

projít na článek

Úspěchy Českého juniorského windsurfingového týmu

Český juniorský winsdsurfingový tým se musel na první listopadový týden rozdělit na dvě poloviny – mladší závodili na mistrovství světa třídy Techno 293 na Kypru, starší na juniorském mistrovství Evropy třídy iQFoil. Opět vezou medaili a k tomu další umís

projít na článek

Dvě stříbrné medaile pro český námořní jachting

Češi si z mistrovství Evropy ORC, které se konalo minulý týden v kyperském Limassolu, vezou hned dvě stříbrné medaile!

projít na článek