K tomuto cibulovému čatní s portským nás inspiroval časopis Albert. Je jednoduchý, výsledek vynikající a pro většinu ingrediencí stačilo natáhnout ruku do poličky v našem marketu. Čatní se perfektně hodí jak k masu, tak k tvrdým sýrům. Ingredience: 100 ml olivového oleje 8 středních červených cibulí (nakrájených na tenké plátky) 180 ml portského vína Valriz 180 ml červeného vinného octa 150 g hnědého cukru Sůl a pepř Postup: Rozehřejte v hrnci nebo hlubší pánvi na středním plameni olivový olej. Přidejte cibuli a za občasného míchání ji opékejte 8-10 minut doměkka. Osolte a opepřete. Vlijte portské a ocet, přidejte cukr. Přiveďte k varu, snižte plamen a zvolna vařte 1,5-2 hodiny. Cibule by měla být úplně měkká a tekutina mít konzistenci sirupu. Nechte vychladnout, čatní ještě zhoustne. Ihned zkonzumujte nebo uchovávejte v lednici. Náš tip? Chleba z pekařství od Antonína (ano, odtud bereme ten chleba, který Vám všem tolik chutná) Azorský kravský sýr Cibulové čatní Mix zelených lístků Dejte nám vědět, jak Vám chutnalo! #azorskýkravskýsýr #olivovýolej #portské
Ukázky názvů: „Salát s kuřecím masem a quinoou, který zvládnete za 20 minut“ nebo „Jak připravit dokonalý sezónní vegetariánský salát“ nebo „Parádní salát z toho, co dům dá“ Pokud chcete podpořit SEO příspěvku, zahrňte do názvu klíčové slovo. Nyní, když
projít na článekVěděli jste, že Olomouc prý byla ještě kolem roku 1830 mužského rodu? Tedy například ráno jste dobře posnídali, pěkně se oblékli a vydali se obdivovat Katedrálu svatého Václava do toho Olomouce. Určitě zajímavé, přičemž mnoho lidí tohle oslovení má zažit
projít na článekMáte rádi pořádné steaky, šťavnaté burgery, vychlazené pivo nebo světové víno? Pak pro vás máme skvělou zprávu! Přijďte k nám na BEST OF B&B BRUNCH, kde se můžete těšit na to nejlepší z vašeho Beefu! Ať už máte chuť na šťavnatá žebírka, legendární b
projít na článekVánoční nabídka piv Břevnovské abbey 17 % sudy + láhve (sklo sekt 0,75l) Tento Vánoční speciál spadá do kategorie silných belgických piv, která byla původně dominantou tamních klášterních pivovarů. Pivo má výraznou plnost, nižší hořkost a znatelné ovocné
projít na článekPortské víno má svou dlouhou historii sahající až do 17. století. Je známé po celém světě jako elegantní nápoj, který vzniká v Portugalsku a proslavili jej především Angličané. Také u nás v Česku začíná být čím dál více součástí života gurmánů, byť je
projít na článek